EPDM гумени компенсатори

EPDM гумените компенсатори са с добра термална устойчивост и са подходящи за алкални отпадни води, въздух под налягане, слаби разтвори на химикали. Гумените EPDM компенсатори са устойчиви на външни условия и стареене, имат добра газоплътност освен към въглеводороди. Температурният им диапазон е от  -35°C до +130°C. Не са подходящи за масла или горива.

EPDM гумените компенсатори предлагат редица предимства и обикновено се използват в тръбопроводите, за да предотвратят повреда на околните структури. EPDM компенсаторите помагат да се освободи напрежението от термални движения, разширения и свивания на тръбопроводите.Те се проявяват поради варирането на температурите или вибрации и движения от оборудването, а понякога това е причинено от състава на материалите и газовете, които преминават през системата.

EPDM гумените компенсатори помагат да се абсорбират движенията, като така предпазват околните тръби от разместване и разпадане, течове и др. EPDM компенсаторите са лесен начин да се съкратят разходите за поддръжка, защото замяната на металните части или ремонт на тръбопровода би могъл да струва доста скъпо.


Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe

Гумен компенсатор - EPDM - Red Stripe Суровината за производството на тези гумени компенсатори е висококачествена гума EPDM.  Гофрата на тези гумени компенсатори е подходяща за употреба с питейна вода и има WRAS одобрение. Освен това тези EPDM гумени компенсатори са устойчиви на студена и топла отпадна вода, морска вода, охладителни теч..

0.00лв

Гумен компенсатор ERP RedSpot

Гумен компенсатор ERP RedSpot

Гумените компенсатори RedSpot ERP- Butyl са изработени от IIR / EPDM гума, безшевни са, с вложка от полиамидна текстилна корда и EPDM завършек. Този тип гумени компенсатори са подходящи за питейна вода, санитарни инсталации, притежават висока гъвкавост, прилагат се както за студена, така и за топла вода, за басейни, за морска вода и др. Те..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гумен компенсатор ERV-CR BlackBand

Гуменият компенсатор BlackBand ERV-CR  е изработен от неопрен, безшевен, с абразивоустойчива вътрешност, полиамидна текстилна армировка и неопренов завършек. Подходящ е за вода, басейни, морска вода, отпадна вода - слабо кисела или алкална, слаби масла, охладителна течност с масло, смазващи течности, греси и въздух, въздух под наляг..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гумен компенсатор ERV-GR GREENBAND

Гуменият компенсатор ERV-GR GREENBAND  е изработен от Hypalon® – (CSM), безшевен, с висока абразивоустойчвиост, с вложка от полиамидни текстилни корди и хипалонов завършек. Подходящ е за химикали, киселини, алкални елементи и вода съдържаща агресивни отпадни химикали. Гуменият компенсатор за химикали е подходящ и за възду..

0.00лв

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гумен компенсатор ERV-ROTEX DoubleRed

Гуменият компенсатор ROTEX DoubleRed - е изработен от EPDM, устойчив на гореща вода, безшевен, с висока устойчивост на абразия. Компенсаторът от EPDM гума ROTEX DoubleRed е с вътрешна вложка от полимерна текстилна корда, устойчив на хидролиза и гореща вода, озоно и топлоустойчив външен завършек. Подходящ е за горещ въздух, гор..

0.00лв

Гумен компенсатор SBR - Blue

Гумен компенсатор SBR - Blue

Гумен компенсатор SBR - Blue Гумените компенсатори за абразивни условия от тип SBR - Blue, които предлагаме, са подходящи за употреба, когато в средата има абразивен материал, с температурен диапазон от -25 до + 85 ° C. Гумата от която са изработени тези гумени компенсатори е устойчива на абразия, като облицовката им е направена от..

0.00лв

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумен компенсатор с напълно гумирани фланци

Гумени компенсатори с напълно гумирани фланци  Напълно гумираните метални фланци на този тип гумени компенсатори са едно цяло с гумената гофрирана част на компенсатора и са разпробити по модела на болтовите отвори за фланците. Лицата на фланците са изцяло покрити с гума, като така предпазват фланците от агресивните флуиди в тръбопровода. То..

0.00лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)