EPDM гума с плат на листи

  • Цвят: черен
  • Повърхност:  гладка
  • Температурен диапазон: -50° до 110° C 

Описание: ЕPDM гумата с плат е изработена от EPDM гума със армировка от памучен, полиестерен, полиамиден или стъклен плат, като гумата се добавя постепенно според дебелината на материала.

Този процес на изработка дава на EPDM листите с тъкан допълнителна издръжливост и по-висока степен на якост, при горещи или студени натоварвания. EPDM гумата с плат основно се използва за уплътнителни приложения под формата на високоякостна диафрагма между възли с високо и ниско налягане. Използвайте EPDM гумените листи с плат за допълнително подсилване на колани и гарнитури, които трябва да издържат на сурови атмосферни условия.

Приложения: Транспортни ленти, гарнитури, високоякостни диафрагми и мембрани. Стъкленият плат, вложен в EPDM гумените листи с тъкан също е доста издръжлив за приложения, в които стабилността на гарнитурите е от значение.

Стъклената тъкан намалява смачкването, когато е налице тежка тръба, връзка или силно структурно натоварване. Този тип композиция е идеален за гарнитури, изискващи механична издръжливост. Като всяка друга EPDM гума EPDM листите с плат са устойчиви на атмосферни влияния, слънчева светлина и повечето индустриални химикали и петрол.

Поддържаме на склад и следните EPDM листи в различни разновидности:

Икономичен клас EPDM листи, бял EPDM на листи с одобрение за храни, Високотемпературен EPDM на листи. Моля свържете се с нас за детайли относно тези и други непосочени класове EPDM гума на листи.

Материал  EPDM листи с армировка/вложка от плат
Приложение Външна употреба, озон, високи температури, диафрагми
Твърдост Шор 60 
Дебелина 1mm, 1.5mm, 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm
Устойчивост Моля свържете се с нас за разяснения
Цвят черен
Обща спецификация
Продуктов лист

EPDM гума с вложка от плат - армирана

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

EPDM гума с плат

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.4 mm

NBR маслоустойчива гума, с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.4 mm Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчи..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 0.8 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 0.8 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.0 mm: Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчи..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 1.5 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 1.5 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с плат за диафрагми - 2.0 mm

NBR маслоустойчива гума с високоякостен полиамиден плат, предназначена за диафрагми - дебелина 2.0 mm:Подсилващият плат дава предимство на маслоустойчивата гума с вложка пред тази без вложка, тъй като това подсилване премахва стреса от гумата. Моля разгледайте продуктовите ни листи за повече информация. Предлагаме широк избор от маслоустойчиви..

0.00лв

SBR обикновена гума с 1 слой полиамиден плат - до 2-3 MPa

SBR обикновена гума с 1 слой полиамиден плат - до 2-3 MPa

SBR обикновената гума с 1 слой полиамиден плат  е изработена от издръжлив SBR гумен листов материал с положена в него тъканна вложка. Тази гума, армирана с полиамидна високоякостна тъкан издържа до 2-3 mPa. Тайната на гумата с полиамидна вложка, предлагана от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД, правеща я пригодна за високи натоварвания е..

0.00лв

Тагове: EPDM, листи, FDA