EPDM огнеустойчив на листи

Огнеустойчивата гума EPDM на листи с ниска степен на отделяне на дим при горене е нетоксичен материал, търсен навсякъде в масовия транспорт и много други приложения, изискващи безопасност и пожароустойчивост на обектите. Гумата EPDM, която е негорима се счита за средство, успешно помагащо да се спасят човешки животи. За да решим част от проблемите Ви в тази връзка, добавихме към асортимента си огнеустойчива гума EPDM - с ниска токсичност и отделяне на дим, тествана по стандарт EN45 545.

 

Разбира се всички наши индустриални еластомерни решения, които предлагаме са напълно тествани. Огнеустойчивата негорима гума EPDM е тествана не само по EN45 545, който се изисква за всички железопътни и автотранспортни приложения - тя притежава още 17 сертификации за негоримост.

Можете да считате тези сертификати като 17 причини да изберете за Вашите нужди нашата негорима, огнеустойчива гума EPDM в съответствие с EN45 545/NFF 16101 /DIN 5510/BS6853/ASTM C 1166/ASTM E662/SMP 800‐C.


Високотемпературна EPDM гума

Високотемпературна EPDM гума

EPDM гума – Високотемпературна Основните характеристики на високотемпературната EPDM гума включват отлична устойчивост на завишени температури, на прясна и морска вода, на оксидиране, ултравиолетови лъчи, стареене и външни условия. Този клас EPDM гума за високи температури издържа на минусови температури и нагряване от: -40 ° C до&..

0.00лв

Огнеустойчиви EPDM листи

Огнеустойчиви EPDM листи

Най-добрите еластомерни гумени материали се самозагасят и това може да е невероятно полезно, ако най-лошият сценарий на пожар се случи. Функционално, това означава че гъвкавият ЕPDM гумен огнеустойчив материал може да гори само ако активен пламък е насочен срещу него. В момента, когато топлинният източник е премахнат, продуктът ще спре да гори. Чес..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)