ЕPDM гумата с одобрение от FDA за безопасна употреба с храни е устойчива на озон, високи температури,  ползва се широко в хранителна и питейна промишленост, фармацевтична промишленост и козметична индустрия.

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

 • Цвят: Бял
 • Повърхност:  гладка
 • Температурен диапазон: -50° до 110° C 
 • твърдост - 60 Shore A

Описание: гладка повърхност, добра устойчивост на абразия и отблъскване на мазни хранителни продукти.  EPDM гумата на листи с FDA одобрение за храни, е изработена от одобрени от FDA - USA, съставки. Използва се за гарнитури за обща употреба, поставки и места изискващи допир с храна в хранителната промишленост. Не е токсична и не оставя никакви следи.

Одобрена е освен за хранителната, също и за фармацевтичната и козметичната промишлености. EPDM  гумата, която предлагаме с одобрение от FDA e одобрена и от USDA и за работа с месо и яйчни продукти.

Приложения: Вибрационни сита, касапски магазини, биотехнологии, фармацевтична промишленост, търговски кухненски, болнични помещения, хранителна промишленост, козметична промишленост, хранителни магазини и др индустрии.

Поддържаме на склад и следните EPDM листи в различни разновидности:

Икономичен клас EPDM листи, бял EPDM на листи с одобрение за храни, Високотемпературен EPDM на листи. Моля свържете се с нас за детайли относно тези и други непосочени класове EPDM гума на листи.

Обща спецификация
Приложение:

 • вибрационни сита,
 • касапски магазини,
 • биотехнологии,
 • фармацевтична промишленост,
 • търговски кухненски помещения,
 • болнични помещения,
 • хранителна промишленост,
 • козметична промишленост,
 • хранителни магазини и др индустрии.

Температурен диапазон °С -50° до 110° C
Дебелина 1mm, 1.5mm, 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm
Цвят Бял
Продуктов лист

EPDM гума с FDA одобрение за храни

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гума на листи 60Shore

EPDM гума на листи 60Shore

EPDM гума на листи - 60 Shore Това е висок клас на EPDM гумата на листи с твърдост 60 Shore A (ethylene propylene diene monomer). Този тип техническа гума EPDM на листи има такива свойства, които му дават възможност да бъде използван в широк обхват от приложения. Основното му предимство е отличната устойчивост на стареене, топлина и озон, п..

0.00лв

SUPER EPDM листи

SUPER EPDM листи

Описание: Високоякостната EPDM гума на листи е перфектен материал за външна употреба или механични приложения. Поради впечатляващата си якост, EPDM класът на тази гума с гладка черна повърхност издържа влиянията на рафинериините условия, електрически централи, хидро-електрично оборудване. EPDM гумата на ролка с завишени якостни характеристики мож..

0.00лв

Огнеустойчиви EPDM листи

Огнеустойчиви EPDM листи

Най-добрите еластомерни гумени материали се самозагасят и това може да е невероятно полезно, ако най-лошият сценарий на пожар се случи. Функционално, това означава че гъвкавият ЕPDM гумен огнеустойчив материал може да гори само ако активен пламък е насочен срещу него. В момента, когато топлинният източник е премахнат, продуктът ще спре да гори. Чес..

0.00лв

Пероксидно обработена EPDM гума

Пероксидно обработена EPDM гума

Описание: Пероксидно обработената EPDM гума е висок клас синтетична гума, направена от 100% пероксиден EPDM полимер. Тя е специфично проектирана да показва отлична озоноустойчивост и температурна устойчивост. Това прави пероксидно обработената EPDM гума подходяща за приложения на открито с дългосрочно излагане на стареене и ултравиолетови лъчи..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 70 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 70Shore е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гарнитури за л..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 80 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (Ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 80 Shore A е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гар..

0.00лв

Синя NBR гума за храни

Синя NBR гума за храни

Синя нитрилна маслоустойчива гума тип NBR - за храни:  Синята нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administra..

0.00лв

Високотемпературна EPDM гума

Високотемпературна EPDM гума

EPDM гума – Високотемпературна Основните характеристики на високотемпературната EPDM гума включват отлична устойчивост на завишени температури, на прясна и морска вода, на оксидиране, ултравиолетови лъчи, стареене и външни условия. Този клас EPDM гума за високи температури издържа на минусови температури и нагряване от: -40 ° C до&..

0.00лв

Тагове: EPDM, листи, FDA, храни