EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

EPDM гума на листи - икономичен клас - 70 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 70Shore е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гарнитури за люкове, уплътнения в строителството.

Поради същността и икономичния характер на производството си, EPDM гумата на листи икономичен клас - 70Shore (произвежда се така, че определена част от рециклирани материали се смесват с базов полимер и пълнители) е възможно да има слаби повърхностни деформации и балони и материалът може да е с по-голяма миризма от нормалното. Предимството му е че е на доста по-ниска цена спрямо  останалите класове гума.

Този тип гума EPDM на листи притежава свойства, които й предоставят възможност да бъде използвана в широк обхват от приложения. Основното предимство на EPDM гумата е отличната й устойчивост на стареене, топлина и озон, поради което се използва често за покриви, уплътнения и др. външни приложения.

EPDM гумата на листи икономичен клас - 70 Shore се използва за уплътнения, шайби, електрическа изолация, гарнитури и много други приложения в индустрията и бита.

 

Листите от EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore предоставят следните предимства:

  • Отлична устойчивост на стареене/озон
  • Дълготрайна употреба
  • Широк обхват от дебелини
  • Гладка повърхност
  • Ниска цена

Поддържаме на склад и следните EPDM листи в различни разновидности:

бял EPDM на листи с FDA одобрение за храни, Високотемпературен EPDM на листи, негорим EPDM на листи, EPDM стандартен за обща употреба и др.. Моля свържете се с нас за детайли относно тези и други непосочени класове EPDM гума на листи.

Спецификация


Материал

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

Приложение

Външна употреба, озон, общо приложение, слаби налягания и температури

Твърдост по Шор  

70

Дебелина

1mm, 1.5mm, 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm

Устойчивост

Моля свържете се с нас за разяснения

Цвят

Черен

Обща спецификация
Издръжливост към: - Химическа устойчивост: Отлична
- Съпротивление на водна пара: Отлично
- Устойчивост на времето: Отлично
- Топлоустойчивост: Отлично
- Студена устойчивост: Добро до отлично
- Абразиво съпротивление: Добро до отлично
- Динамично съпротивление: Добро до отлично
- Съпротивление на разкъсване: Добро до отлично
- Якост на опън: Добро до отлично
- Киселинно съпротивление: Добре
- Електрически свойства: Добре
- Непропускливост: умерено
- Огнеустойчивост: Лошо
- Масленост: Лошо
- Съпротивление на озон: Лошо
Твърдост по Shore A 70 Shore A
Якост на опън ISO 37 ≥7 MPa
Температурен диапазон °С 110-120 C
Относително тегло: 1.31 ±0.05 g/cm³
Цвят Черен
Продуктов лист

EPDM гума на листи 70 Shore A

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

ЕPDM гумата с одобрение от FDA за безопасна употреба с храни е устойчива на озон, високи температури,  ползва се широко в хранителна и питейна промишленост, фармацевтична промишленост и козметична индустрия.EPDM гума на листи с FDA одобрение за храниЦвят: БялПовърхност:  гладкаТемпературен диапазон: -50° до 110° C твърдост - 60 Shore..

0.00лв

SUPER EPDM листи

SUPER EPDM листи

Описание: Високоякостната EPDM гума на листи е перфектен материал за външна употреба или механични приложения. Поради впечатляващата си якост, EPDM класът на тази гума с гладка черна повърхност издържа влиянията на рафинериините условия, електрически централи, хидро-електрично оборудване. EPDM гумата на ролка с завишени якостни характеристики мож..

0.00лв

Огнеустойчиви EPDM листи

Огнеустойчиви EPDM листи

Най-добрите еластомерни гумени материали се самозагасят и това може да е невероятно полезно, ако най-лошият сценарий на пожар се случи. Функционално, това означава че гъвкавият ЕPDM гумен огнеустойчив материал може да гори само ако активен пламък е насочен срещу него. В момента, когато топлинният източник е премахнат, продуктът ще спре да гори. Чес..

0.00лв

Пероксидно обработена EPDM гума

Пероксидно обработена EPDM гума

Описание: Пероксидно обработената EPDM гума е висок клас синтетична гума, направена от 100% пероксиден EPDM полимер. Тя е специфично проектирана да показва отлична озоноустойчивост и температурна устойчивост. Това прави пероксидно обработената EPDM гума подходяща за приложения на открито с дългосрочно излагане на стареене и ултравиолетови лъчи..

0.00лв

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храниEPDM (ethylene propylene diene monomer гума), е еластомер, характеризиращ се с широк обхват от приложения. Той е широко разпространен по света поради отличната си устойчивост  на пара, вода и топлина, както и озон, слънчева светлина, слаби киселини, алкални среди и оксидиращи разтворители.Сравнение на ся..

0.00лв

Високотемпературна EPDM гума

Високотемпературна EPDM гума

EPDM гума – Високотемпературна Основните характеристики на високотемпературната EPDM гума включват отлична устойчивост на завишени температури, на прясна и морска вода, на оксидиране, ултравиолетови лъчи, стареене и външни условия. Този клас EPDM гума за високи температури издържа на минусови температури и нагряване от: -40 ° C до&..

0.00лв

Тагове: EPDM, листи, икономични, гума