EPDM бял с одобрение за храни

Бялата EPDM гума е безопасна за употреба с храни и представлява висококачествена синтетична гумена смес под формата на листов материал, изработена от EPDM гума и SBR полимери. Бялата EPDM гума за хранителната промишленост е специално проектирана, така че да притежава добра озоноустойчивост и високотемпературна издръжливост /до 90-120 C/. Това прави бялата гума EPDM на листи за хранително-вкусовата промишленост отличен избор за приложения на открито, при излагане на външни условия, стареене и ултравиолетови лъчи, без да се засяга безопасността на храните.

Бялата гума EPDM с одобрение за хранително-вкусовата промишленост има добри физични свойства, включително механична якост и проявява добра устойчивост към широк диапазон от химикали, киселини и алкални елементи.

Гумата EPDM с одобрение за храни се произвежда само от съставки, одобрени и безопасни за употреба с хранителни продукти, не оставя следи, като е подходяща за дългосрочен контакт с храни. Продуктите, изработени от бяла EPDM гума са подходящи за всякакъв тип обработка и производство на хранителни стоки и то при директен контакт с тях. Някои от приложенията на бялата EPDM гума с одобрение за ползване с храни включват:

  • гарнитури, профили и уплътнения в хранително-вкусовата промишленост; 
  • подложки от бяла ЕPDM гума, както и ленти, ползвани при допир с хранителни вещества; 
  • EPDM облицовки за ползване в хранително-вкусовата индустрия; 
  • транспортни ленти и облицовки на транспортьори на храни от бяла гума; 
  • завеси от  бяла EPDM гума за хранително вкусовата и фармацевтичната индустрии; 
  • голямо многообразие от уплътнителни приложения при производството на храни; 

EPDM бяла гума с одобрение за храни

EPDM бяла гума с одобрение за храни

EPDM бяла гума на листи - с одобрение за храни Свойства: Бялата EPDM гума, подходяща за употреба с храни, съответства на регулация (EC) 1935/2004 (Европейско законодателство)  Бялата EPDM гума на листи за храни е подходяща за повторна употреба и допир с храни, напитки и течни храни. Сертификат за качество и за пригодност..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)