Кафявата експандирана лента със силикатен пълнител е тефлонова лента с модифицирана структура. ЧРез добавянето на силикат и чрез патентован процесен метод, механичните свойства на тефлоновата лента се подобряват значително.
 
Резултатът е значително намалена тенденция на течове в студено състояние, ясно изразена еластичност и отлични уплътнителни свойства в системи с много температурни цикли. Лентата се доставя със самозалепващ гръб за по-лесен монтаж. Използваното лепило е с много силна адхезивна способност.
 
Кафявата експандирана тефлонова лента е специално проектирана за приложения изискващи високи температури до 200 С, например топлообменници, компенсатори и фланци.
Обща спецификация
Размер Ширина x Височина [mm] 3 x 0,7; 3 x 1,5; 4 x 1,5; 4 x 2,5; 6 x 4,6; 8 x 5,5; 10 x 7;
Дебелина 3mm; 4mm; 5mm; 6mm; 7 mm; 8 mm; 9 mm; 10 mm;
Относително тегло: 0.80 g/cm3;
Одобрения: - BAM тестван за употреба с кислород; - TA-Luft тестван; - FDA - съответствие; - EC 1935/2004 тестван; - TÜV контролиран и сертифициран по ISO 9001; - DIN EN 13555 тестван по отношение на изработени гарнитури;

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Eкспандирана тефлонова лента със силикатен пълнител

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Eкспандиран тефлонов шнур за арматура

Eкспандиран тефлонов шнур за арматура

Експандираният тефлонов кръгъл шнур се използва за гарнитури и е изграден от експандиран тефлон с модифицирана структура. Патентованият процесен метод  спомага за подсилване на влакнестата структура на тефлоновия шнур, така че да се подобрят значително механичните свойства на материала. Благодарение на специалното обработване тефлоновият шнур ..

0.00лв