CSM / Хипалон плат - за ремонт на лодки

Ако трябва да извършите ремонт на надуваемата си лодка, първо трябва да установите типа на тъканта, от която е направена тя  –независимо дали е лодка, яхта, каяк или спасителен сал. Най-често те се произвеждат от Хипалон, ПВЦ или полиуретан. Типът на тъканта от която са изработени лодките, определя вида лепило, разтворителите и пластирите за ремонт, които ще са ви нужни, за да извършите успешен ремонт на лодката Ви. Нашите хипалонови тъкани са изработени с оригинален Hypalon® от Dupont, а не от CSM / хипалон за обща употреба.

Тъканта от Hypalon представлява синтетично хипалоново каучуково покритие, нанесено върху полиестерна или полиамидна тъкан и обикновено с неопренов слой върху гърба на тъканта.

Структурата на “хипалоновия” плат е сложна – външният слой на тъканите от хипалон е от Hypalon® и е с висока устойчивост на UV, химикали и абразия. Вътрешният му слой е от неопрен, друг синтетичен каучук, а между тях е 1 или няколко слоя полиамидна тъкан. Въпреки това, действителният продукт е  по-известен като плат Hypalon. Ние предлагаме широка гама от хипалон на ленти, на метър и на парчета за ремонт на лодки.

УВ – устойчив: Хипалонът под формата на промазан плат е с висока устойчивост на ултравиолетови лъчи: Външният слой на изработените от Hypalon тъкани осигуряват изключителна устойчивост на слънчева светлина.  Гуменото покритие изработено от хипалон е много издържливо и може да продължи повече от 20 години, ако се грижите за него като поддържате лодката си чиста и нанасяте вакси за защита от УВ лъчи.

Хипалонът е масло- и химически устойчив: Тъканите и материите от Hypalon са проектирани да осигуряват отлична устойчивост на гориво.

Устойчивост на атмосферни влияния: Материалите, използвани в изработените от Hypalon тъкани, гарантират изключителна издръжливост при екстремни условия.

Механична и абразивна устойчивост: Специфичната формулировка на Hypalon тъкани, свързана с високоякостен текстил, гарантира забележителни механични свойства.

Устойчивост на високи и ниски температури: Благодарение на високоефективните си еластомерни импрегнации, тъканите промазани с хипалон са устойчиви на екстремни температури

Спецификация на плата
Относително тегло: 1300 гр/м2
Обща спецификация
Приложение:
Температурен диапазон °С -35 ° C до + 140 ° C
Размер
Хипалоновите тъкани с покритие от Hypalon, се използват за изработка и ремонт на надуваеми лодки, обтекатели, надуваеми морски конструкции и са идеални за производство на качествени морски сенници, платноходки, сгъваеми детайли от хипалонова тъкан по надуваеми лодки или други потребителски продукти.
Дебелина 0.8 mm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

CSM / Хипалон плат - за ремонт на лодки

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 380.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

CSM / Хипалон - каучук на листи

CSM / Хипалон - каучук на листи

CSM / Hypalon на листи  е известен с отличната си устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия и капацитета си за хидроизолация при морска среда, киселинна хидроизолация и алкална хидроизолация. (Hypalon® e известен също като хлорсулфониран полиетилен или по бившето име на марката Hypalon®) CSM / Hypalon гумените листове се изпо..

0.00лв

Тагове: CSM, Хипалон плат, за ремонт на лодки