Универсалните маслоустойчиви 45-градусови силиконови колена от Samco Sport са перфектни за всякакви клиентски инсталации и авто-мото приложения, там където правите силиконови маркучи не могат да бъдат използвани. Всички силиконови колена са ръчно произведени в Англия.

Поради това че обиковената силиконова гума е податлива към въглеводородни продукти, флуоросиликоновата вътрешност на маркучите е често използвана при автомобилните приложения с цел предотвратяване на маслен теч през стената на маркуча. Маслото може да повреди обикновения силикон и да го разяде, оставяйки петна, събиращи прах и мръсотия. Флуоросиликоновите маркучи, които предлагаме са с работна температура до 250°C. Използването на флуоросиликон за изработка на маркучи дава отличен резултат под формата на продукт който не се пречупва при ниски температури, издържа на масла и то до високи температури.

Това 45-градусово флуоросиликоново коляно е подходящо за трансфер на масло или дизелово гориво, както и за всякакви петролни приложения. Силиконовите маркучи са идеални за всякакъв тип двигатели, за смукателни и охладителни системи, в много широк спектър от диаметри, които да са с точни размери за всякакъв тип радиатори и интеркулери. Тези 45 градусови маслоустойчиви силиконови колена имат стотици автомобилни приложения. Моля свържете се с нас, ако имате специални изисквания относно силиконовите маркучи, които са ви нужни и можем да изработим същите по поръчка.

Този тип маслоустойчиво силиконово коляно е напълно подходящо за масла, маслени пари или дизелово гориво, тъй като е с флуоросиликоново вътрешно покритие от Samco Sport. Те са налични от Samco Sport и са под названието "Profuel" силиконови маркучи –първите маркучи в индустрията, произведени от силикон, които са подходящи за петрол и горива.

Поддържаме големи складови наличности на всякакви универсални силиконови маркучи Samco Sport предимно в син цвят, но поради големия брой размери и типове маркучи, конкретно избраният от тях може да отнеме до 28 дни производство, в случай че не е на склад.Моля уточнете ако Ви е нужна експресна доставка.

Максимална работна температура: 180°C

Защо да изберете силиконови маркучи от Samco Sport?

  • Силиконовите маркучи от този тип са с живот по-дълъг от вгражданите оригинални гумени маркучи
  • маркучите от силикон притежават изключителна издръжливост
  • Надеждни са при ниски температури
  • Изключително високи налягания на пръсване
  • Ограничена доживотна гаранция, 2 години за Profuel маркучи.
Обща спецификация
Приложение: Масла, дизелово гориво, петролни приложения
Температурен диапазон °С 180°С
Цвят Син или по поръчка

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

45° силиконово коляно - Samco Sport - маслоустойчиво

  • Производител: Samco Sport
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

45° силиконово коляно - Samco Sport  - за вода, въздух и турбини

45° силиконово коляно - Samco Sport - за вода, въздух и турбини

Универсалните 45-градусови силиконови колена от Samco Sport са перфектни за всякакви клиентски инсталации и авто-мото приложения, там където правите силиконови маркучи не могат да бъдат използвани. Всички силиконови колена са ръчно произведени в Англия. Предлаганият от нас асортимент на 45-градусови силиконови колена е подходящ за трансфер на..

0.10лв

Тагове: 45°, силиконово коляно, Samco Sport, за вода, въздух, маслоустойчиво