Универсалните 45-градусови силиконови колена от Samco Sport

са перфектни за всякакви клиентски инсталации и авто-мото приложения, там където правите силиконови маркучи не могат да бъдат използвани. Всички силиконови колена са ръчно произведени в Англия.

Предлаганият от нас асортимент на 45-градусови силиконови колена е подходящ за трансфер на вода или въздух, но същите не са подходящи за масла или петролни приложения. Силиконовите маркучи са идеални за всякакъв тип двигатели, за смукателни и охладителни системи, в много широк спектър от диаметри, които да са с точни размери за всякакъв тип радиатори и интеркулери. Тези 45 градусови силиконови колена имат стотици автомобилни приложения. Моля свържете се с нас, ако имате специални изисквания относно силиконовите маркучи, които са ви нужни и можем да изработим същите по поръчка.

Ако търсите силиконово коляно, подходящо за масла, маслени пари или дизелово гориво, моля разгледайте силиконовите ни маркучи с флуоросиликоново вътрешно покритие от Samco Sport. Те са налични от Samco Sport и са под названието "Profuel" силиконови маркучи –първите маркучи в индустрията, произведени от силикон, които са подходящи за петрол и горива.

Поддържаме големи складови наличности на всякакви универсални силиконови маркучи Samco Sport предимно в син цвят, но поради големия брой размери и типове маркучи, конкретно избраният от тях може да отнеме до 28 дни производство, в случай че не е на склад.Моля уточнете ако Ви е нужна експресна доставка.

Максимална работна температура: 180°C

Защо да изберете силиконови маркучи от Samco Sport?

  • Силиконовите маркучи от този тип са с живот по-дълъг от вгражданите оригинални гумени маркучи
  • маркучите от силикон притежават изключителна издръжливост
  • Надеждни са при ниски температури
  • Изключително високи налягания на пръсване
  • Ограничена доживотна гаранция, 2 години за Profuel маркучи.
Обща спецификация
Приложение: Въздух / Вода
Температурен диапазон °С 180°С
Цвят Син или по поръчка

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

45° силиконово коляно - Samco Sport - за вода, въздух и турбини

  • Производител: Samco Sport
  • Наличност: В наличност
  • 0.10лв


Възможни варианти


Свързани продукти

45° силиконово коляно - Samco Sport  - маслоустойчиво

45° силиконово коляно - Samco Sport - маслоустойчиво

Универсалните маслоустойчиви 45-градусови силиконови колена от Samco Sport са перфектни за всякакви клиентски инсталации и авто-мото приложения, там където правите силиконови маркучи не могат да бъдат използвани. Всички силиконови колена са ръчно произведени в Англия. Поради това че обиковената силиконова гума е податлива към въглеводородни п..

0.00лв

Тагове: 45°, силиконово коляно, Samco Sport, за вода, въздух, турбини