Стъклени набивки

Стъклените набивки са изработени от висококачествени силициеви нишки, способни да издържат екстремно високи температури. Силициевите влакна на стъклената набивка са диагонално оплетени и импрегнирани. Чрез специалната импрегнация на стъклените набивки  - от силикон, гума и други дисперсии се постига оптимална плътност и отлични уплътнителни характеристики.

Набивката от стъклени нишки, която предлагаме е отлична за статични приложения и за термоизолация на котли, фурни или топлообменници. Тези набивки издържат до над 550°С, в зависимост от употребата.


Арамидна стъклена набивка

Арамидна стъклена набивка

Арамидно - стъклената набивка е оплетена с 4 диагонала, импрегнирани със специална дисперсия. Арамидната стъклена набивка се произвежда от специални арамидни и стъклени прежди. Тя е екстремно твърда и компактна и често се ползва в горещото поцинковане. Тази буферна набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните показат..

0.00лв

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Графитизирана тефлоново-стъклена набивка

Термоустойчивата и химически устойчива  графитизирана стъклена набивка с тефлон се произвежда от висококачествени стъклени прежди, изплетени в четири диагонална оплетка и импрегнирани с тефлонова дисперсия. Цялата стъклена набивка се графитизира от външната страна. Тази стъклена набивка е изключително твърда и компактна. Създадена е да по..

0.00лв

Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклената набивка е отличен заменител на азбеста. Набивката от гума и стъклени нишки е оплетена с 4 диагонала и еизцяло произведена от висококачествени стъклени прежди, импрегнирани нишка по нишка със специални полимери. Гумено стъклената набивка е екстремно твърда и компактна и често се ползва за изтегляне на жици и в горещото поцинкован..

0.00лв

Силиконизирана стъклена набивка

Силиконизирана стъклена набивка

Тази стъклена набивка, силиконизирана с червен или черен силикон е изработена от 6-9 μm текстуризирани и усукани стъклени влакна. Силиконизираната стъклена набивка се счита за отличен заместител на азбеста. Стъклената набивка от този тип може да бъде произведена кръгла, правоъгълна или квадратна и по заявка да бъде обмазана със черен или червен сил..

0.00лв

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклената набивка с неръждаема оплетка е изработена изцяло от стъклени влакна с диаметър не по-малък от 6-9 μ и е с външна оплетка от неръждаема стомана AISI 304 или в икономичната си версия от поцинкована стомана. Външният ръкав от неръждаема стомана на тази стъклена набивка предотвратява разпадането на набивката и позволява удължен контакт в кан..

0.00лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)