Ленени / Лоени набивки

Ленената или памучна лоена набивка се произвеждат от памучни или ленени влакна, импрегнирани с третирана грес, така че да се предотврати загубата на качествата на нишките. Лоената набивка е плетена от чисти усукани памучни или ленени прежди, импрегнирани шнур по шнур със специални лубриканти и греси. Ленената и памучната лоени набивки са икономичен вариант, който се ползва предимно в корабната индустрия, както и до температури до около 100-120 C. 

Памучните лоени набивки се ползват с помпи за застояла вода, за средно високи температури и налягания, с пара, въздух, вода, масла. Лоените набивки с памучни влакна са подходящи за петролната и корабостроителната индустрия. Памучните лоени набивки са икономична универсална набивка, подходяща за вода, морска вода, алкохол и др, за въртящи и бутални помпи и агитатори.

Ленените лоени набивки са изработени от изключително здрави и водоустойчиви естествени ленени влакна. Ленените лоени набивки са с високо съдържание на смазващи вещества и греси, поради специфичния процес на импрегнация. Той осигурява висока плътност и нисък коефициент на триене.


Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

Това е графитизирана и импрегнирана с мазнини - памучна лоена набивка, изплетена от чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с дисперсия от графит и смазочни вещества.Приложения:центрофужни помпи, бутала, морска и кална вода, подходящи за хранителната индустрия, обща индустрия и морски приложения...

0.00лв

Ленена тефлонизирана набивка за помпи - R4802

Ленена тефлонизирана набивка за помпи - R4802

Спецификация: Лоената набивка R4802 е изработена от чисти червени ленени влакна, импрегнирани с мазнини, тефлон и инертна смазка. Набивката R4802 е подходяща за помпи, включващи приложение на грес, вода, морска вода и неагресивни индустриални флуиди. Тя е лесна за рязане и монтаж. По-долу са данните за издръжливост на лоените набивки за ..

0.00лв

Лоена памучна набивка - тип 4121

Лоена памучна набивка - тип 4121

Лоена набивка - тип 4121 Памучната лоена набивка тип 4121 е изработена от тъкани чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с мазнини и специални греси и смазочни вещества. Този икономичен вариант на лоена набивка се ползва често в корабната индустрия. Приложения на лоената набивка 4121 Помпи за застояла вода, промишлена а..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)