Арамидни набивки

Арамидните набивки се изработват от кевларени нишки на Du Pont, импрегнирани с тефлон и или графитна емулсия и обмазани с лубрикант. 

Модулът на якост на арамидните набивки е подобен на този на стоманата. Арамидните набивки, равнени с други плетени набивки са устойчиви на по-агресивни флуиди и по-високо налягане. Кевларените набивки могат да бъдат монтирани отделно или като комплект с други набивки, като крайни салникови пръстени, така че да се комбинират качествата на различните набивки. 

Арамидните набивки са с висока степен на еластичност и плътност на обема и въпреки това може да предотврати чести корекции на набивката. Кевларените арамидни набивки са със слабо термално разширение при реални работни условия и намаляват механичното налягане върху валовете, минимизирайки абразивния ефект върху тях.


Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201

Арамидна набивка 1201 Това е набивка, оплетена от с арамидна нишка и PTFE импрегнирана. Основният материал за тази набивка е синтезирано арамидно влакно с отлични характеристики на устойчивост. Арамидната набивка тип 1201 се износва много бавно, дори и при много повишен стрес. В нискотемпературния спектър до 280 ° C набивката от арамидни..

0.00лв

Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P

Арамидна набивка 1201P Предлаганата набивка от арамидни влакна е импрегнирана с обилно количество PTFE дисперсия. Предлага се за използване в среда, състояща се от много малки абразивни частици. Арамидната набивка от този тип е подходяща за уплътняване на помпи, кранове, клапани, плъзгачи и в рафинерии. Навсякъде в горепосочените сфери тя се..

0.00лв

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202

Арамидна набивка 1202 Тази арамидна набивка е изработена от тефлонова PTFE и графитна прежда. Арамидната набивка от настоящия вид е подсилена с ръб от арамидна прежда, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, тя остава гладка. Арамидната набивка 1202 се използва за уплътняване на помпи, ..

0.00лв

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203

Арамидна набивка 1203 Арамидна набивка  тип 1203 се ползва за уплътняване на резервоари, помпи, клапани и плъзгачи. В спектъра на ниски до средни температури тя има широко приложение до 280 ° C. Настоящата арамидна набивка може да се използва за запечатване в широк диапазон от химически агресивни среди, както и до 280 ° С във во..

0.00лв

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104 Спецификация: Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро ..

0.00лв

Набивка за помпи  egPTFE Aramid Zebra GL7676

Набивка за помпи egPTFE Aramid Zebra GL7676

Набивка за помпи  egPTFE Aramid Zebra GL7676 Спецификация: GL7676 набивката е изработена от арамидни влакна и експандиран, графитизиран тефлон, със силиконова смазка. Тази арамидна набивка е специфична за динамични приложения с абразивни флуиди. Набивката GL7676 е подходяща за центрофужни и бутални помпи, агитатори и миксери, опериращи ..

0.00лв

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)