EPDM гарнитури 

ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД произвежда гарнитури от EPDM листов материал по общоприетите стандарти и по размери на клиента

EPDM гумата е най-често използвана поради озоноустойчивостта си. Ако гарнитурата Ви ще бъде монтирана на открито и ще бъде изложена на температури от -40 до +120 С, то EPDM гарнитурата е много добър избор.

Описание:

Химическото наименование на материала е Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM). Гарнитурите от EPDM са произведени от гумен листов материал с отлична устойчивост на озон, ултравиолетови лъчи и др. влияния.

EPDM гарнитурите предлагат отлична химическа устойчивост и добри електроизолационни свойства. ЕPDM гарнитурите издържат на животински и растителни мазнини, пара, вода и някои разтворители. Материалът е в съответствие със спецификациите на ASTM D-2000-2BA

Дебелина: Дебелината на EPDM гарнитурите, която предлагаме варира от  1, 2, 3, 4, 5, 6, 8 до 10 mm

Маслоустойчивост: Материалът Не е маслоустойчив/машинно масло/

Обща спецификация
Приложение: гарнитури за напояване, водоснабдяване и пречиствателни станции, гарнитури за басейни, EPDM гарнитури за индустриални и процесни тръбопроводи, гарнитури за климатични системи с вода и др.
Твърдост по Shore A Shore A - 60, 70, 80 +/-5.
Температурен диапазон °С -40C до 120C
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
Продуктов лист

EPDM гарнитури Shore 60 A

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

EPDM гарнитури

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Безазбестови гарнитури

Безазбестови гарнитури

Безазбестови гарнитури  Изрежете гарнитури точно с вашите специфични размери от безазбестови листови материали. Услугата се предлага от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД Ние можем да изрежем безазбестови уплътнения от всички основни производители на уплътнителни материали, включително,  Klinger, Frenzelit, Temac, Gambit, или от други, по за..

0.00лв

Силиконови гарнитури

Силиконови гарнитури

Силиконови гарнитури Силиконовият листов материал е еластомерен материал, идеален за широк диапазон от силно разнообразни приложения. Силиконовият листов материал за изрязване на гарнитури предлага едновременно температурна устойчивост, озоно- и ултравиолетова устойчивост, огнеустойчивост. Освен това силиконовият листов материал за гарнитури пре..

0.00лв

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит Изрязване на гарнитури от армиран графит по задание на клиента от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД Графитните гарнитури от този тип са изградени от полутвърд графитен материал, с подсилваща метална  неръждаема вложка. Полутвърдият ламиниран графитен материал е произведен от ексфолиран графит ламиниран и подсилен с никелов..

0.00лв

SUPER EPDM листи

SUPER EPDM листи

Описание: Високоякостната EPDM гума на листи е перфектен материал за външна употреба или механични приложения. Поради впечатляващата си якост, EPDM класът на тази гума с гладка черна повърхност издържа влиянията на рафинериините условия, електрически централи, хидро-електрично оборудване. EPDM гумата на ролка с завишени якостни характеристики мож..

0.00лв

Огнеустойчиви EPDM листи

Огнеустойчиви EPDM листи

Най-добрите еластомерни гумени материали се самозагасят и това може да е невероятно полезно, ако най-лошият сценарий на пожар се случи. Функционално, това означава че гъвкавият ЕPDM гумен огнеустойчив материал може да гори само ако активен пламък е насочен срещу него. В момента, когато топлинният източник е премахнат, продуктът ще спре да гори. Чес..

0.00лв

Пероксидно обработена EPDM гума

Пероксидно обработена EPDM гума

Описание: Пероксидно обработената EPDM гума е висок клас синтетична гума, направена от 100% пероксиден EPDM полимер. Тя е специфично проектирана да показва отлична озоноустойчивост и температурна устойчивост. Това прави пероксидно обработената EPDM гума подходяща за приложения на открито с дългосрочно излагане на стареене и ултравиолетови лъчи..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 80 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (Ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 80 Shore A е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гар..

0.00лв

Високотемпературна EPDM гума

Високотемпературна EPDM гума

EPDM гума – Високотемпературна Основните характеристики на високотемпературната EPDM гума включват отлична устойчивост на завишени температури, на прясна и морска вода, на оксидиране, ултравиолетови лъчи, стареене и външни условия. Този клас EPDM гума за високи температури издържа на минусови температури и нагряване от: -40 ° C до&..

0.00лв

Тагове: EPDM, гарнитури