Силиконовият листов материал е еластомерен материал, идеален за широк диапазон от силно разнообразни приложения. Силиконовият листов материал за изрязване на гарнитури предлага едновременно температурна устойчивост, озоно- и ултравиолетова устойчивост, огнеустойчивост. Освен това силиконовият листов материал за гарнитури предлага и отлични компресионни свойства, позволявайки на уплътнението да издържи с години, там където е монтирано.

Силиконовите гарнитури предлагат изключителна гъвкавост при високи и при ниски температури, непроменяйки отличните си характеристики. Нормално силиконовите гарнитури се произвеждат чрез рязане от листов материал или щамповане. Силиконовите гарнитури имат предимството, че при отливане се изисква много по-ниско налягане, в сравнение с органичния каучук, като отделят много ниски токсични емисии и мирис. 

Силиконовият листов материал не е подходящ за динамични приложения поради оскъдната му издържливост на разкъсване и срязване. Не се справя добре и с масла. Въпреки това силиконовите гарнитури се справят доста добре при повечето статични приложения при които се налага уплътнение, изискващо по-ниски натегателни моменти и по малка твърдост.

Температурният обхват на повечето силиконови листови материали е от -40 C до +230 o C 

Силиконовите гарнитури се предлагат в дебелини от 1, 2, 3, 4, 5, 6 mm. Консултирайте се с нас, в случай че имате въпроси за специфично приложение и се колебаете. 

Можем да изрежем гарнитури от широк обхват силиконово-базирани материали, включващи:

- силикон за обща употреба

- FDA силикон

- Силиконизирана стъклена тъкан

- Микропорест силикон

- Силиконов пенест материал

- Проводим силикон

- Флуоросиликон

- Технически тъкани, импрегнирани със силикон

- Медицински клас силикон

- Силикон високоустойчив на скъсване

- Високотемпературен силикон

- Силикон с топ - имитация на тъкан

- Огнеупорен силикон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Силиконови гарнитури

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури Изрязваме гарнитури от EPDM листов материал по общоприетите стандарти и по размери на клиентаEPDM гумата е най-често използвана поради озоноустойчивостта си. Ако гарнитурата Ви ще бъде монтирана на открито и ще бъде изложена на температури от -40 до +120 С, то EPDM гарнитурата е много добър избор.Описание:Химическото наименовани..

0.00лв

Безазбестови гарнитури

Безазбестови гарнитури

Безазбестови гарнитури  Изрежете гарнитури точно с вашите специфични размери от безазбестови листови материали. Ние можем да изрежем безазбестови уплътнения от всички основни производители на уплътнителни материали, включително,  Klinger, Frenzelit, Temac, Gambit, или от други, по заявка. Можем да отрежем уплътнения, използвайки водно ..

0.00лв

Витонови гарнитури

Витонови гарнитури

Витоновите гарнитури са устойчиви към алкални вещества, животински и растителни масла, хлорни въглеводороди, горива и концентрирани киселини. Те имат отлична устойчивост на високи температури. Въпреки това Витоновите гарнитури не са подходящи за кетони от типа на ацетона и органичните киселини.Витоновите гарнитури, известни още като FKM гарнитури с..

0.00лв

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит Изрязване на гарнитури от армиран графит по задание на клиента Графитните гарнитури от този тип са изградени от полутвърд графитен материал, с подсилваща метална  неръждаема вложка. Полутвърдият ламиниран графитен материал е произведен от ексфолиран графит ламиниран и подсилен с никелово или неръждаемо фолио, или..

0.00лв

Тагове: силиконови, гарнитури