• Неръждаем У филтър PN16

Неръждаемите У филтри са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.

У филтър

Неръждаемите У филтри са много икономично решение за отсяване на вредни частици за много приложения. Докато количеството материал, което трябва да се премахне от флуида е относително малко, при дълги интервали на обслужване между почистване на ситата, филтъра трябва да се почисти чрез спиране на линията и премахване на капака му. За приложения с много замърсители на флуида, неръждаемите У филтри могат да бъдат с монтирани връзки за продухване, които позволяват ситото да бъде почистено без да се премахва от корпуса на филтъра.

У филтрите от неръждаема стомана се ползват за широк обхват от агресивни флуиди изискващи отсяване на твърди частици като предпазват последващите компоненти на тръбопровода в много индустрии, като химическа, рафинерии, енергетика, морска индустрия. Когато се използват за пречистване на  силно агресивни флуиди,  за да предпазят оборудването, което може да бъде повредено или задръстено от нежелан пясък, почва или други частици, те са особено полезни.

Дори при високите налягания корпусът от неръждаема стомана  с достатъчна дебелина издържа на влиянието на агресивните флуиди - като киселини, основи и др.

Спецификация промишлена арматура
DN: 15, 20, 25, 32, 40, 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400
PN: 16
Tmax 550 °C
Връзка На фланци
Тип на клапата Неръждаем Y-филтър PN16 D71 118
Обща спецификация
Материал: Неръждаема стомана
Приложение: Неръждаемите У филтри са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. Неръждаемите У филтри се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване при силно агресивна среда - киселини, основи и др.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Неръждаем У филтър PN16

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

У филтър PN16

У филтър PN16

У филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.У филтърУ филтрите са много икономично..

0.00лв

У филтър PN40

У филтър PN40

У филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.У филтър PN40У филтрите са много иконо..

0.00лв

T филтър PN16

T филтър PN16

T-филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. T филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.T-филтрите се ползват за широк обхват ..

0.00лв

Конусен филтър PN16

Конусен филтър PN16

Конусните филтри са временни устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. Временните конусни филтри се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.Кон..

0.00лв

Тагове: Неръждаем