Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa 

Нашата маслоустойчива гума с твърдост 65 Shore A, представлява каучуков лист от нитрилна NBR-гума от висок клас в черен цвят. NBR е гума, издържаща на масла и горива, които са на основата на петролни съставки, дизел или пропан-бутан. Освен това маслоустойчивата NBR гума е издръжлива към минерални масла, греси и природен газ.

Висококачествената ни маслоустойчива гума 65° Shore A притежава добри физични свойства, включително добра механична якост, умерена температурна и химическа усточивост, която я прави подходяща за всякакви приложения в контакт с петролно базирани флуиди.

Маслоустойчивата гума (NBR) 65 Shore притежава якост на опън до 7-8Mpa и се предлага от нас под формата на гумени листи,  от които могат да се изработват всякакви гумени изделия –включително маслоусточиви ленти, подложки, облицовки, маслоустойчиви гарнитури, маслоустойчиви изолации и др.

Нитрилната маслоустойчива гума тип NBR, още наричана “нитрил-бутадиен каучук” представлява синтетична гума, произведена от кополимер на акрилонитрил и бутадиен.

Основните приложения на тази маслоустойчива гума включват изработка на горивни маркучи, шайби и уплътнения, ролки и всякакви други места, където се изисква маслоустойчивост. Освен издръжливостта на гумата към масла и горива на петролна основа, тази гума на ролка е устойчива и на минерални масла, растителни масла и множество слаби киселини.

Тя има много добри свойства по отношение на еластичност и опън, като гъвкавостта й позволява ползване до налягания около 7-8 Mpа . Поради малко по-високата си цена, този еластомер, не се прилага на места, където няма нужда от маслоустойчивост. Вместо него можете да ползвате SBR – обикновена гума. 

На всички други места, където е необходима издръжливост към масла и горива, този тип гума е незаменим. Тази маслоустойчива гума не бива да се ползва в приложения където има силни основи, силни киселини, озон, кетони, естери, алдехиди, хлорни и азотни въглеводороди.

Обща спецификация
Приложение:
  • маслоустойчиви гарнитури за фланци и уплътнения за тръби и люкове, маслоустойчиви уплътнения
  • маслоустойчива облицовка на тръби и цистерни за горива и масла
  • гумени ръкави за пренос на масла и горива
  • уплътнения за камлок-адаптори, ползвани с горива
  • изолационни гумени ленти от маслоустойчива гума
Твърдост по Shore A 65°
Температурен диапазон °С -25°C до +90°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
Относително тегло: 1,35 g/cm3
Продуктов лист

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A - до 7-8Mpa

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Маслоустойчива гума NBR - 65 Shore A, до 7-8Mpa

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена. Маслоустойчивата гума е нитрилен еластомер и представлява..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат – на листи  NBR маслоустойчивата гума с плат на листи  , още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително ниската си цена. Вложката..

0.00лв

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчива гума е много по компресируема от нормалната плътна гума. Този тип микропореста мас..

0.00лв

Тагове: Маслоустойчива гума, NBR, 65 Shore A, до 7-8Mpa