Графитни гарнитури:

Графитните гарнитури са направени от частици експандиран графит. Те са отлични при екстремни условия, издържат на горещина, налягане, агресивни и корозивни химически условия и запазват стабилност при добри уплътнителни характеристики дори при високи температури и резки изменения на налягането. Експандираните графитни гарнитури се произвеждат от чист експандиран гъвкав графит, като не съдържат други влакна или пълнители.


Графитните гарнитури са с универсално приложение при газове и други флуиди. Те са химически устойчиви на повечето флуиди, имат отлична термопроводимост, могат да се съхраняват неограничен срок, не се нуждаят от анти залепващо покритие и са екстремно устойчиви на температурните цикли.


Поради специфичната си структура, експандираните графитни гарнитури са особено подходящи за приложения, включващи екстремно високи или ниски температури, с високо корозивни или агресивни флуиди, при чувствителни материали на фланците - емайл, стъкло, пластмаса и при газ или пара.

Поради това, че графитните листи от чист графит са много крехки и поради това трудни за манипулации, препоръчваме ползването на графитни гарнитури от графитни листи с метална вложка.


Спецификация:

• Температурен диапазон: - 240° C до 450 ° C, с пара до 650 °C, при инертни условия - до 1.000°C

• pH интервал: 0 - 14

• налягане: 30 bar

• съдържание на въглерод ≥ 99 %

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Графитни гарнитури

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Безазбестови гарнитури

Безазбестови гарнитури

Безазбестови гарнитури  Изрежете гарнитури точно с вашите специфични размери от безазбестови листови материали. Услугата се предлага от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД Ние можем да изрежем безазбестови уплътнения от всички основни производители на уплътнителни материали, включително,  Klinger, Frenzelit, Temac, Gambit, или от други, по за..

0.00лв

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит

Гарнитури от армиран графит Изрязване на гарнитури от армиран графит по задание на клиента от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД Графитните гарнитури от този тип са изградени от полутвърд графитен материал, с подсилваща метална  неръждаема вложка. Полутвърдият ламиниран графитен материал е произведен от ексфолиран графит ламиниран и подсилен с никелов..

0.00лв

Гарнитури от слюда / миканит

Гарнитури от слюда / миканит

Изрязване гарнитури от слюда по размери на клиентаУплътнителният материал от слюда е изключителен по отношение на високотемпературната си устойчивост. При температури над 500 градуса по Целзий идеалния до тази граница гъвкав графитен материал не може да бъде използван. Графитът се изпича при тези завишени температури, когато има наличие на кислород..

0.00лв

Обкантени гарнитури за глави

Обкантени гарнитури за глави

Използваме съвременен компютърен дизайн и производствено оборудване от самото проектиране, до инженеринга, производството и завършването на обкантените гарнитури за глави. Днешните леки двигатели произвеждат много повече конски сили при по-високи цилиндрови налягания, натоварвания на скобите при екстремни температури. Нашият отдел за рязане на гар..

0.00лв

Медни гарнитури по поръчка

Медни гарнитури по поръчка

Медните гарнитури по поръчка, които произвеждаме са предназначени за всички приложения, изискващи висока производителност, които предполагат висока степен на уплътнение или употреба при много висока компресия. Ние сме в състояние да произведем по поръчка медни гарнитури, медни дифтунги и медни уплътнения и сме се специализ..

0.00лв

Тагове: Графитни гарнитури