Описание: Високоякостната EPDM гума на листи е перфектен материал за външна употреба или механични приложения. Поради впечатляващата си якост, EPDM класът на тази гума с гладка черна повърхност издържа влиянията на рафинериините условия, електрически централи, хидро-електрично оборудване.

EPDM гумата на ролка с завишени якостни характеристики може да се използва за подложки за поемане на шокови натоварвания. Високоякостният SUPER EPDM на листи не се влияе от слънчева светлина, ултравиолетови лъчи или директно слънчево нагряване при соларни панели.

Приложение:

Високоякостната гума EPDM на листи е непропусклива към вода и солена вода, като това я прави идеална за подводни и морски приложения. Силните киселини, масла и петролно базирани продукти имат малък или никакъв ефект върху високоякостната EPDM гума на листи. Използва се за гарнитури, уплътнения, ленти и мембрани, изискващи високо натоварване.

Обща спецификация
Приложение:

  • Гумата EPDM на листи с висока якост е непропусклива към вода и солена вода, като това я прави идеална за подводни и морски приложения.
  • Силните киселини, масла и петролно базирани продукти имат малък или никакъв ефект върху високоякостната EPDM гума на листи.
  • високоякостната EPDM гума се ползва за изработка на гарнитури, уплътнения, ленти и мембрани, изискващи високо натоварване.

Температурен диапазон °С -60° до +120° C
Дебелина 1mm, 1.5mm, 2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm
Цвят Черен
Продуктов лист

SUPER EPDM ГУМА НА ЛИСТИ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

SUPER EPDM листи

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури

EPDM гарнитури  ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД произвежда гарнитури от EPDM листов материал по общоприетите стандарти и по размери на клиента EPDM гумата е най-често използвана поради озоноустойчивостта си. Ако гарнитурата Ви ще бъде монтирана на открито и ще бъде изложена на температури от -40 до +120 С, то EPDM гарнитурата е много добър избор. О..

0.00лв

EPDM гума на листи 60Shore

EPDM гума на листи 60Shore

EPDM гума на листи - 60 Shore Това е висок клас на EPDM гумата на листи с твърдост 60 Shore A (ethylene propylene diene monomer). Този тип техническа гума EPDM на листи има такива свойства, които му дават възможност да бъде използван в широк обхват от приложения. Основното му предимство е отличната устойчивост на стареене, топлина и озон, п..

0.00лв

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

ЕPDM гумата с одобрение от FDA за безопасна употреба с храни е устойчива на озон, високи температури,  ползва се широко в хранителна и питейна промишленост, фармацевтична промишленост и козметична индустрия.EPDM гума на листи с FDA одобрение за храниЦвят: БялПовърхност:  гладкаТемпературен диапазон: -50° до 110° C твърдост - 60 Shore..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 70Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 70 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 70Shore е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гарнитури за л..

0.00лв

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore

EPDM гума на листи икономичен клас - 80Shore EPDM гума на листи - икономичен клас - 80 Shore - това е нисък клас на EPDM гума  (Ethylene propylene diene monomer).  EPDM гумата на листи икономичен клас - 80 Shore A е подходяща за приложения от средния клас като уплътнения за тръби под ниско налягане, гар..

0.00лв

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храниEPDM (ethylene propylene diene monomer гума), е еластомер, характеризиращ се с широк обхват от приложения. Той е широко разпространен по света поради отличната си устойчивост  на пара, вода и топлина, както и озон, слънчева светлина, слаби киселини, алкални среди и оксидиращи разтворители.Сравнение на ся..

0.00лв

Тагове: EPDM, листи, високоякостни