Керамични / стъклени ленти

Стъклените ленти, керамичните ленти, базалтовите и силикатните ленти са перфектно решение за изолация и подсилване при високотемпературни приложения, за места с малка площ и сложна структура, като например тръби.
Когато се използват  използват във вариант със самозалепващ гръб или оплетка, лентите от керамични,  базалтови, стъклени или силикатни влакна получават допълнителна здравина, компактност и улесняват монтажа.

Можете да разгледате и подробната брошура на ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД за:

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИ ИЗОЛАЦИИ


Керамична лента - до 1000°C

Керамична лента - до 1000°C

Керамична лента - до 1000°C Керамичната лента е плоско тъкано уплътнение, което гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост. Може да се използва при продължително излагане на температури до 650°C, когато е с подсилване от стъклени влакна и до 1050°C, когато е подсилено с Inconel. Керамичните ленти съдържат приблизително 20%..

87.00лв

Керамична лента - тип "стълбица" до 1000°C

Керамична лента - тип "стълбица" до 1000°C

Керамичната лента тип стълбица представлява плоско тъкано уплътнение с ажурна средна част, което гарантира отлична гъвкавост и механична устойчивост. Може да се използва при продължително излагане на температури до 650°C, когато е с подсилване от стъклени влакна и до 1050°C, когато е подсилено с Inconel. Керамичните ленти съдържат пр..

0.00лв

Стъклена лента - до +550°C

Стъклена лента - до +550°C

Стандартната стъклена лента е отличен заменител на азбеста и е изградена изцяло от 6-9 μm стъклени нишки, които издържат на температура до 550 °C. По заявка стъклената лента може да се изработи със самозалепваща страна, с различна оплетка. Стъклената лента може да бъде и в черен цвят, обработена с вермикулит или карамелизирана. Стъ..

0.00лв

Правоъгълна стъклена лента - до +550°C

Правоъгълна стъклена лента - до +550°C

Правоъгълната стъклена лента е плътна лента с дебелина 5 мм и различни ширини. Тя е изработена във варианти от бели или черни стъклени нишки, специално подсилена и проектирана за да разреши Вашите проблеми при високотемпературна изолация до 550 С. Тази стъклена лента притежава отлична гъвкавост, термална устойчивост и механична якост.Приложение на ..

0.00лв

Базалтови ленти

Базалтови ленти

Базалтовите ленти издържат до +980°С и се произвеждат в различни версии, според приложението си. Предлагаме базалтова лента с различна плътност на преждата или ровинга, с разнообразна оплетка и финиш, както и с различен размер на основната мрежа за оплитането на лентата, в разнообразни плътности на квадратен сантиметър.Базалтовата лента е идеа..

0.00лв

Високотемпературни самозалепващи силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни самозалепващи силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни ленти до 1000C Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост.  Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти до 1000C са отличен изолационен материал и не дразнят кожата, издържат на продължите..

0.00лв

Високотемпературни силикатни ленти - тип стълбица

Високотемпературни силикатни ленти - тип стълбица

Високотемпературните силикатни ленти до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост. Основното им предимство е отсъствието на няколко бримки в средата на лентата, което улеснява монтажа на болтове, винтове, шпилки и други през самата лента.Високотемпературните ленти с рехава среда 100..

0.00лв

Високотемпературни силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературни силикатни ленти ® до 1000C

Високотемпературните ленти Texil® до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост. Високотемпературните ленти Texil® до 1000C са отличен изолационен материал и не дразнят кожата, издържат на продължителни температури над 1000 С за кратки периоди и не се превръщат в стъкл..

0.00лв

Калциево-силикатни изолационни ленти - до 1000°C

Калциево-силикатни изолационни ленти - до 1000°C

Нашите калциево-силикатни изолационни ленти са произведени от фини еднакво текстуризирани прежди от калциево-силикатни влакна.Температурен диапазон: до  +1000°CХарактеристики: Калциево-силикатните изолационни ленти са изработени от извънредно мек и плътен материал и с отлични изолационни свойства. Калциево-силикатните ленти са произв..

0.00лв

Силикатни самозалепващи ленти за уплътняване на печки - до 1000C

Силикатни самозалепващи ленти за уплътняване на печки - до 1000C

Високотемпературните самозалепващи силикатни ленти за уплътняване на печки до 1000C са изработени от силикатни влакна, които гарантират отлична гъвкавост и добра температурна устойчивост.  Основната характеристика на този тип ленти е методът на изработка, чрез вплитане чрез игли, което прави лентата мека и гъвкава, като същевременно и дава пре..

0.00лв

Кевларени ленти за пневм. транспортни канали

Кевларени ленти за пневм. транспортни канали

Кевларените ленти с температурен диапазон до 350 С са изградени от арамидни влакна, които могат да бъдат смесени с други влакна-подобрители. Те са известни със здравината си, не се късат и са много абразивоустойчиви. Кевларените ленти са отлично решение за пневматични транспортни системи...

0.00лв

Силиконизирана стъклена лента

Силиконизирана стъклена лента

Силиконизираната стъклена лента е изработена от стъклени влакна и е покрита с плътен слой от червен силикон, който позволява на лентата да издържи на високи температури и да изолира добре. Стъклената лента със силиконово покритие е много гъвкава, което я прави подходяща за защита на маркучи и електрически кабели чрез бандажиране и увиване, без..

0.00лв

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)