Фрикционни изделия

Основните качества, които фрикционните продукти притежават са – трудно износване и много добри антифрикционни свойства. Обикновено фрикционните изделия се ползват в различни индустриални съединители, барабанни мелници, лентови спирачки, в минната индустрия, в морската промишленост и всякакъв тип спирачни индустриални системи.

Благодарение на ползваните нишки, комбиниращи в структурата си много материали, предлагаме спирачни ленти и феродови изделия с изключително висока здравина и издръжливост, което позволява постигането на отлични антифрикционни качества, дори при много тежки условия на работа.

Фрикционните ленти се произвеждат от специални влакна, изработени от органични и неорганични материали, армирани с месингови или медни нишки и импрегнирани по специален начин. Ползването на високоякостни прежди от Кевлар / Арамид, заедно с графитни пълнители и други смоли и еластомери, гарантира отлично представяне и надеждност на феродовите ленти и изделия.

Всички фрикционни ленти и изделия, които предлагаме са безазбестови и могат да бъдат произведени с или без метална вложка. Фрикционните феродови се предлагат под формата на различни изделия, включително - феродова лента на ролка, отрязани парчета феродова лента по размер, фрикционни продукти произведени по зададен радиус, плоски фрикционни листи, фрикционни сегменти и конусовидни фрикционни ленти.


Няма продукти в тази категория.