Калциево силикатен плат

Калциево силикатният плат е успешна алтернатива на повечето керамични платове. Той се изработва чрез тъкане на множество усукани нишки. Ширината и дебелината му се определят от техния брой.

Калциево силикатният плат, който ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД предлага е мек на пипане и с голяма здравина. Наличен е в множество дебелини и оплетки, предоставяйки широк диапазон от крайни продукти от калциево силикатни влакна.

Когато калциево силикатния плат е подсилен със стъклени влакна, той може да издържи на постоянни температури до 650°C,  а когато е армиран с метална нишка от Inconel, калциево силикатната тъкан издържа дори до 1050°C при продължителна употреба.

Калциево силикатният плат съдържа приблизително 20% органични влакна, които улесняват процеса на тъкане..


Калциево-силикатен плат с инконелна нишка

Калциево-силикатен плат с инконелна нишка

Калциево-силикатният плат Biotex® с подсилване от инконелна нишка е успешна алтернатива на повечето керамични платове. Той се произвежда чрез изтъкаване на множество усукани нишки.  Ширината и дебелината практически се определят от броя на използваните нишки. Калциево-силикатният плат  с инконелна нишка е мек на пипане и устойчи..

0.00лв

Калциево силикатен плат - 750 °C

Калциево силикатен плат - 750 °C

Тези високотемпературни тъкани са изградени от калциево силикатни нишки с диаметър по-голям от 6 µm. Те предлагат отлична защита срещу разтопени метали, метални пръски в леката и тежката металургия...

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)