Високотемпературни тъкани

Високотемпературните керамични и стъклени изолационни тъкани, предлагани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД се отличават с устойчивостта си на вибрации и голяма топлина - до 1200 С, дълъг период на употреба и най-вече - износоустойчивост.

При високи нива на отделена топлина по оборудването е абсолютно наложително то да бъде изолирано добре. Винаги когато сигурността е поставена на първо място е необходимо керамичният или стъкленият изолационният материал да бъде с отлично качество.

Благодарение на надеждността и разнообразието си, нашите издръжливи керамични и стъклени платове, като например подсилените с неръждаема инконелна нишка продукти, специално проектирани за изолация на оборудване за ТЕЦ, рафинерии, металургия, топлообменници, турбини и др, се държат изключително добре като изолационен материал при тежки работни условия.

Нашите високотемпературни керамични и стъклени тъканни изолации се произвеждат в широк обхват от конструкции и вариации, проектирани за изработка на изолация от всякакъв вид, за всеки тип оборудване, във вариации под формата на изолационни ръкави и изолационни възглавници.

Продуктите ни от стъклена тъкан, силикатна тъкан, калциево-силикатна тъкан и керамичен плат покриват всеки тип приложение - изпробвайте ги и Вие!

Можете да разгледате и нашата подробна брошура за:

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИ ИЗОЛАЦИИ


Няма продукти в тази категория.