Високотемпературни ръкави

Изолационните ръкави са високотемпературно устойчиви тъканни ръкави, обикновено използвани за термоизолация на кабели, жици, маркучи и други елементи, които са подложени на постоянно висока температурна среда, като изпускателни колектори на двигатели и изпускателни системи.

Високотемпературните изолационни ръкави са изтъкани от стъклени нишки, силикатни влакна, керамични влакна или калциево-силикатни влакна, като обикновено са с нанесена импрегнация от високотемпературни еластомери, които подобряват стабилността на продукта и минимизират разнасянето на дразнещи частици по време на рязане и монтаж. Изолационните ръкави са здрави и надеждни, като запазват стегнатата си структура дори при екстремни вибрации, абразия, механичен стрес и температурни вариации.

Изолационните ръкави се предлагат в широк диапазон от диаметри. Те могат да бъдат изрязани лесно и чисто с ножици и инсталирани на широко многообразие от позиции, изискващи защита от температури до 1,300°C.

Можете да разгледате и нашата подробна брошура за:

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИ ИЗОЛАЦИИ


Арамиден / Nomex изолационен ръкав

Арамиден / Nomex изолационен ръкав

Кевларен ръкав, изтъкан от арамидни влакна, тип Nomex® - произвежда се от сплитане на Nomex прежда, до достигане на дебелостенна, силно разширяема структура.Nomex оплетката на тези изолационни ръкави е лека, гъвкава и незапалима. Те ще изпълняват изолационните си задачи, без влошаване на качествата им при най-разнообразни и трудни условия. Nom..

0.00лв

Високотемпературни стъклени изолационни ръкави

Високотемпературни стъклени изолационни ръкави

Стъклени изолационни ръкави Стъклените изолационни ръкави са гъвкави, плетени, топлоизолационни ръкави, използвани за защита на хидравлични и електрически линии, кабели или окабеляване от високи температури. Стъклените изолационни ръкави са устойчивите на топлина ръкави и са изтъкани от първокласна силно текстурирана стъклена прежда, използ..

0.00лв

Еластични изолационни ръкави

Еластични изолационни ръкави

Стъклени,разширяващи се еластични цветни изолационни ръкави;    Температурен диапазон до 150 °C; високотемпературни стъклени изолационни ръкави от Thermo-E glass, 7 – 65 mm диаметър; Този тип изолационни ръкави осигурява механична защита и устойчивост на износване на хидравличните маркучи, тръби и окабеляване. Разширяващ..

0.00лв

Силикатни изолационни ръкави

Силикатни изолационни ръкави

Силикатните изолационни ръкави са изградени от плетени силикатни нишки. Силикатните нишки са произведени от непрекъснати стъклени влакна с диаметър 6 μm и по-голям, с допълнителна обработка за увеличаване на общата пропорция на силициевия диоксид до над 94%.  Този тип ръкави издържат до над 1000-1100 градуса и са отличен избор за висо..

0.00лв

Силиконизирани стъклени изолационни ръкави

Силиконизирани стъклени изолационни ръкави

Силиконизираните стъклени изолационни ръкави са проектирани с покритие от силиконов каучук  върху изолационен ръкав от фибростъкло. Този тип тъкан е много устойчива на износване и е идеална при тежки натоварвания, които изискват изключителни механични и електрически свойства.   Механичните свойства и висока диелектри..

0.00лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)