Високотемпературни картони / плочи

Високотемпературните изолационни плоскости и плочи, предлагани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД обикновено се използват за защита от термално натоварване или за изолация при тежки индустриални приложения, където топлинните загуби не са опция. Освен това изолационните картони и плочи се ползват и в бита при печки, камини и др. Максималните температури, до които те могат да издържат са до 1600°С.

Предлагаме широка гама от изолационни плоскости, включително високотемпературни плочи на циментова основа, вермикулитни плочи, високотемпературни изолационни картони на базата на калциев силикат и плоскости от керамични влакна.

Като водещ доставчик на топлоизолационни материали, можем да доставим по заявка и повечето популярни марки за високотемпературна топлоизолация, като поддържаме голямо количество от тях и на склад.

Високотемпературните картони и плочи могат да се доставят като стандартни листове, нарязани на парчета или дори изработени в специални форми чрез използване на собствените ни CNC машинни съоръжения. Можете да предоставите заявки за изработка на високотемпературна изолация под формата на детайли и по поръчка, като ни изпратите съществуващи мостри или чертежи.

Моля, разгледайте по-долу най-често срещаните ни видове високотемпературни термоизолационни плоскости и следвайте връзките за повече информация.


Няма продукти в тази категория.