Високотемпературни вати

Високотемпературната изолационна вата е ултра-лек изолационен материал, чийто свойства предоставят най-ефективната известна форма на топлинна изолация за конструкции в индустрията. Предлагаме високотемпературна изолационна керамична вата и стъклена вата, която може да изолира до температури до 1650°C.

В термина високотемпературна изолационна вата се включват продукти, изработени от синтетични минерални влакна - керамични, стъклени, силикатни, калциево-силикатни и др., които издържат на температури над 600°C. Високотемпературната изолационна вата е синтетично произведена от влакна с различна дебелина и диаметър от минерално-базирани суровини и са напълно безопасни за човека.

Можете да разгледате и нашата подробна брошура за:

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИ ИЗОЛАЦИИ


Високотемпературна керамична вата  - до 1,300 °C

Високотемпературна керамична вата - до 1,300 °C

Високотемпературна изолационна вата  - до 1,300 °C Керамичната вата, която предлагаме притежава отлични изолационни свойства, широка химическа устойчивост, гъвкавост и здравина.  Керамичната вата е ключов материал в индустрията, използван за топлоизолация и защита от високи температури. Тя се прилага в различни области, като металур..

162.00лв

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературна вата с алуминиево фолио - до 1100С

Високотемпературната вата с алуминиево фолио е напълно неорганична, гъвкава и лека, високотемпературна вата, под формата на кече, специално проектирана за пасивна защита от огън.Високотемпературната вата с алуминиево фолио предоставя изолация от огън за широк обхват от оборудване и систем, включително такива, създадени да устояват на въглеводородни..

0.00лв

Високотемпературна вата до 1,400 °C

Високотемпературна вата до 1,400 °C

Високотемпературната вата до 1400 °Cе от семейството на леките иглопробивни изолационни продукти, изработени от керамични огнеупорни влакна, които предоставят ефективно решение на множество проблеми, свързани с изолирането на високите температури.Керамичната изолационна вата до 1400 °C  предлага отлична изолационна способност, изключ..

0.00лв

Минерална каменна вата с рабицова мрежа - до 660°C

Минерална каменна вата с рабицова мрежа - до 660°C

Минералната каменна вата с рабицова мрежа е подходяща за изолация на тръбопроводи и технологично оборудване. С температура на издръжливост до над 660 °С, съгласно AGI Q 132, този тип изолационна вата с неръждаема или поцинкована мрежа, както и с алуминиево фолио, намиращо се под поцинкованата мрежа като бариера против запрашаване.   Макс..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)