Бяла маслоустойчива NBR гума за храни: 

Бялата нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administration) и е напълно подходяща за употреба с храни, дори при продължителен контакт с течни или твърди хранителни вещества. Бялата нитрилна гума не оставя никакви следи при допир.
 
Като алтернатива на черно оцветените гумени еластомери, бялата нитрилна маслоустойчива гума за храни показва същите отлични физични и химични свойства на нормалната нитрилна гума, освен цвета й. Бялата маслоустойчива гума за храни е с отлична маслоустойчивост и издръжливост при наличие на различни масла и греси.
 
Също известна като Buna-N гума, тази бяла версия, подходяща за храни, обикновено се избира поради естетичната и безопасната си за човека характеристика. Понякога бяла гума се използва не само за хранителна употреба, а и поради други изисквания - например изискване за конкретен цвят и за да не оставя следи. Каквато и да е причината, можем да предложим всякакви детайли, изработени от бяла маслоустойчива нитрилна гума от склад.
 
Бяла гума за хранителна употреба - неоставяща следи, професионално-естетична:
Докато другите гуми пристигат в стандартен черен цвят, ние предлагаме цветова алтернатива в бяло - даваща модерен и професионален вид на оборудването, а в същото време издържа на същите условия. Това, което е по-важно - бялата нитрилна маслоустойчива гума за храни е неоставящ следи или петна по обектите, до които влиза в контакт. Бялата нитрилна гума се използва поради това в производството на храни, козметиката, в хранителни магазини, за медицински приложения и места, които изискват чистота и не могат да бъдат в черен цвят.
 
 

Изработка по поръчка на детайли от бяла маслоустойчива гума за храни:

От тази бяла маслоустойчива гума можем да изрязваме детайли по ваше задание. Нитрилната бяла NBR гума е много подходяща за гарнитури и уплътнения за хранителната промишленост.
 
Спецификация:
  • Налична в бял цвят
  • Отлична устойчивост на масла и химикали
  • Температурен диапазон -20° C до 80° C
  • Смес от нитрил, неопрен, SBR.
Обща спецификация
Издръжливост към:

  • хранителни мазнини и масла.
  • много добра устойчивост на слаби алкални и киселинни флуиди

Приложение:
Докато другите гуми пристигат в стандартен черен цвят, ние предлагаме цветова алтернатива в бяло - даваща модерен и професионален вид на оборудването, а в същото време издържа на същите условия.
Това, което е по-важно - бялата нитрилна маслоустойчива гума за храни е неоставящ следи или петна по обектите, до които влиза в контакт.
Бялата нитрилна гума се използва поради това в козметиката, в хранителни магазини, за медицински приложения и места, които изискват чистота и не могат да бъдат в черен цвят..
Температурен диапазон °С -40 °C до 80°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
Цвят бял
Продуктов лист

Бяла маслоустойчива NBR гума за храни

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Бяла NBR гума за храни

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR маслоустойчива гума 70 Shore

NBR Маслоустойчива гума - твърдост 70 Deg Shore A  Нитрилната гума, известна още като маслоустойчива гума (NBR), или още като Buna-N, е една от най-често използваните гуми за уплътнение, поради устойчивостта си на петролно-базирани горива, масла и относително ниската си цена. Маслоустойчивата гума е нитрилен еластомер и представлява..

0.00лв

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат на листи

NBR маслоустойчива гума с плат – на листи  NBR маслоустойчивата гума с плат на листи  , още известна като нитрилна техническа гума с тъкан, или Buna-N с плат, е един от най-често използваните уплътнителни еластомери, предпочитан поради устойчивостта му на петролно-базирани горива и масла и относително ниската си цена. Вложката..

0.00лв

Синя NBR гума за храни

Синя NBR гума за храни

Синя нитрилна маслоустойчива гума тип NBR - за храни:  Синята нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administra..

0.00лв

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропореста маслоустойчива NBR гума

Микропорестата NBR гума с ниска плътност е гумен материал, формиран, когато запенващ агент е въведен гумата, докато се произвежда. В резултат на процеса се получава еластомер, чиято вътрешност е изградена от въздушна матрица. Получилата се микропореста маслоустойчива гума е много по компресируема от нормалната плътна гума. Този тип микропореста мас..

0.00лв

Тагове: NBR маслоустойчива гума за храни, бяла NBR гума, бяла нитрилна гума, Buna-N