• Бътерфлай кран за газ

Приложение:

Бътерфлай клапите са индустриални кранове, които са проектирани специално за газови системи, така че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той се използва с контролна функция.


Състав:

 • корпус: сива въглеродна стомана GG 25 защитена с епоксидно покритие
 • диск:  месингов или тръбна стомана защитена с епоксидно покритие
 • уплътнение:  NBR
 • шпиндел:  13% Cr / 13% Cr stainless steel
 • вал:  13% Cr / 13% Cr stainless steel
 • втулка:  delrin

Бътерфлай кран за газ 

Работен флуид:

 • природен газ, въглеродни окиси, петролни продукти и др

Бътерфлай клапаните могат да се доставят с повърхностно покритие, което се прави с пластични материали (rilsan, halar). Това покритие, заедно с неръждаемия материал разширява химическата устойчивост на клапаните към химически агресивни флуиди, абразивни флуиди и морска вода.


Максимална работна температура:

Максималната работна температура e +80 °C


Техническа спецификация:

 • Съгласно приложен продуктов лист
Задвижване:

 • Ръчна редукторна кутия
 • Електрическа задвижка
 • Пневматична или хидравлична задвижка
 • Дистанционно управление от пулт
 • ръчка

Тестване:

Клапите са тествани съгласно EN 12 266-1, EN 12 266-2,  EN 13 3060-2.


Одобрения:

Клапите са одобрени за ползване с природен газ - TUV Sud


Монтаж:

Бътерфлай крановете могат да се монтират върху хоризонтална, вертикална или наклонена тръбопроводна линия, по такъв начин, че стрелката, отпечатана на клапана да сочи посоката на движение на флуида. Стрелката сочи посоката от по-високо към по-ниско налягане, когато дискът е затворен и дискът е в хоризонтална позиция. Типът на болтовете и мястото около оста също са много важни с оглед монтажа на задвижка.


Спецификация промишлена арматура
DN: 32, 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300
PN: 6
Tmax 80 °C ;
Връзка Wafer, lug
Задвижване Електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец; дръжка;
Тип на клапата Series 600-Gas - Wafer, lug
Уплътнение NBR;

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Бътерфлай кран за газ

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Ексцентричен бътерфлай кран

Ексцентричен бътерфлай кран

Приложение:Единично ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дългосрочна употреба, ако той с..

0.00лв

Двойно ексцентричен бътерфлай кран

Двойно ексцентричен бътерфлай кран

Двойно ексцентричен бътерфлай кран Приложение: Двойно ексцентричните бътерфлай клапи са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гаран..

0.00лв

Тройно ексцентричен бътерфлай кран - междуфланцови тип

Тройно ексцентричен бътерфлай кран - междуфланцови тип

Приложение:Тройно ексцентричните бътерфлай клапи междуфланцови тип са индустриални кранове, които са проектирани така, че напълно да отварят или затварят преминаването на работния флуид през тръбопровода. Те могат да се използват и за контролиране потока на флуида. Въпреки всичко 100% плътност на клапана, не може да се гарантира при дълго..

0.00лв

Бътерфлай кран за питейна вода

Бътерфлай кран за питейна вода

Приложение:Бътерфлай клапите за питейна вода са индустриални кранове, които са проектирани специално за водопроводни системи за питейни нужди, така че напълно да отговарят на изискванията за здраве и безопасност при ползването им. Те отварят или затварят преминаването на питейната вода през тръбопровода. Бътерфлай крановете за питейна вод..

0.00лв

Бътерфлай кран за питейна вода - Wafer

Бътерфлай кран за питейна вода - Wafer

Бътерфлай кран за питейна вода - Wafer  Бътерфлай клапите за питейна вода от “Wafer” тип са индустриални кранове, които са проектирани специално за водопроводни системи за питейни нужди, така че напълно да отговарят на изискванията за здраве и безопасност при ползването им. Те отварят или затварят преминаването на питейната п..

0.00лв

Регулиращ бътерфлай кран

Регулиращ бътерфлай кран

Приложение:Бътерфлай клапите за регулиране са индустриални кранове, които са проектирани специално за регулационни нужди. Те отварят, затварят или регулират преминаването на флуида през тръбопровода двупосочно. Бътерфлай крановете за регулация могат да се използват и за фиксиране на контролирания поток на флуида. Въпреки всичко ..

0.00лв

Бътерфлай кран - чугун GG20 - PN16 - тип Wafer

Бътерфлай кран - чугун GG20 - PN16 - тип Wafer

Бътерфлай кран - чугун GG20 - PN16 - тип Wafer  Размери: Номинален размер: DN 50 до DN 500 Краища на присъединяване: – монтаж между ANSI 150 и DIN PN 10/16 фланци.  Спецификация: Издръжливост чугунен бътерфлай кран – мин. температура : -20°C Издръжливост чугунен бътерфлай  ..

0.00лв

Бътерфлай кран - чугун GG20 с неръжд. диск SS316 - PN16 - тип Wafer, EPDM

Бътерфлай кран - чугун GG20 с неръжд. диск SS316 - PN16 - тип Wafer, EPDM

Бътерфлай кран - чугун GG20 с неръжд. диск SS316 - PN16 - тип Wafer   Размери: Номинален размер: DN 50 до DN 500 Краища на присъединяване: – монтаж между ANSI 150 и DIN PN 10/16 фланци.  Спецификация: Издръжливост чугунен бътерфлай кран – мин. температура : -20°C И..

0.00лв