• Шибър с капак с болтове

Приложение: 

Шибърите с капаци с болтове са изолиращи клапани, проектирани за пълно затваряне или отваряне на флуидите. Шибърите с капаци на болтове са с въртящ се, неиздигащ се шпиндел на резба във корпуса на клапата. Корпусът и клинът са с месингови или неръждаеми уплътнителни пръстени, пресовани в тях. Шпинделът е уплътнен с графитна салникова набивка в капака.


 Шибър с капак и болтове

Работен флуид

вода, пара, масла, некорозивни течности


Tmax   - 200 °C 

PN  

- 6, 10, 16
Спецификация промишлена арматура
DN: 40, 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300
PN: PN 6, 10, 16
Tmax 200 °C
Връзка на фланци
Задвижване Ръчка, колело
Уплътнение О-рингове, графитни набивки
Обща спецификация
Приложение: Шибърите с капаци с болтове са изолиращи клапани, проектирани за пълно затваряне или отваряне на флуидите. Шибърите с капаци на болтове са с въртящ се, неиздигащ се шпиндел на резба във корпуса на клапата. Корпуса и клина са с месингови или неръждаеми уплътнителен пръстени, пресовани в тях. Шпинделът е уплътнен със салникова набивка в капака.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Шибър с капак с болтове

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Шибър с издигащ се шпиндел

Шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидвода, некорозивни течности, па..

0.00лв

Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

Приложение: ANSI Шибърите с издигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпиндел- ANSIРаботен флу..

0.00лв

Шибър с неиздигащ се шпиндел

Шибър с неиздигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите с неиздигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с неиздигащ се шпинделРаботен флуидвода,..

0.00лв

Регулиращи шибъри

Регулиращи шибъри

Приложение: Регулиращите шибъри се ползват в конвенционалната и ядрена енергетика, където се изисква точна форма на функционалните характеристики на клапата по отношение на точно определен поток на флуида, при различни условия; в газоразпределението - където тръби с различни налягания трябва да бъдат свързани или където газта трябва ..

0.00лв

Регулиращи шибъри от кована стомана

Регулиращи шибъри от кована стомана

Приложение: Регулиращи шибъри от кована стомана се ползват в конвенционалната и ядрена енергетика, където се изисква точна форма на функционалните характеристики на клапата по отношение на точно определен поток на флуида, при различни условия; Регулиращи шибъри от кована стомана се ползват в газоразпределението - където тръби с ..

0.00лв

Ножов шибър с неиздигащ се шпиндел

Ножов шибър с неиздигащ се шпиндел

Приложение: Ножовият шибър е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.Ножов шибър с неиздигащ се шпинделРаботен флуидНожовият шибър е подходящ за флуиди като ..

0.00лв

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Ножовият шибър с издигащ се шпиндел е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.Ножов шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидНожовият шиб..

0.00лв