• Шибър с краища на заварка  - за ниски температури

Приложение: 

Шибърите с краища на заварка  - за ниски температури - до -46 С, са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Този тип се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии, в зависимост от избора на материали.

Шибър с краища на заварка - за ниски температури

Работен флуид

вода, некорозивни течности, пара, въздух, газове 


Tmax   -46°C  -  +250 °C 

 PN 16,25, 40, 63, 100; 
Спецификация промишлена арматура
DN: 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400;
PN: PN 16,25, 40, 63, 100;
Tmax -46°C - +250 °C
Връзка краища на заварка;
Задвижване Електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец;
Уплътнение метал-метал
Обща спецификация
Приложение: Шибърите са изолиращи клапи. Този тип се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии, в зависимост от избора на материали.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Шибър с краища на заварка - за ниски температури

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Шибър с издигащ се шпиндел

Шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидвода, некорозивни течности, па..

0.00лв

Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

Приложение: ANSI Шибърите с издигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпиндел- ANSIРаботен флу..

0.00лв

Регулиращи шибъри

Регулиращи шибъри

Приложение: Регулиращите шибъри се ползват в конвенционалната и ядрена енергетика, където се изисква точна форма на функционалните характеристики на клапата по отношение на точно определен поток на флуида, при различни условия; в газоразпределението - където тръби с различни налягания трябва да бъдат свързани или където газта трябва ..

0.00лв

Регулиращи шибъри от кована стомана

Регулиращи шибъри от кована стомана

Приложение: Регулиращи шибъри от кована стомана се ползват в конвенционалната и ядрена енергетика, където се изисква точна форма на функционалните характеристики на клапата по отношение на точно определен поток на флуида, при различни условия; Регулиращи шибъри от кована стомана се ползват в газоразпределението - където тръби с ..

0.00лв