• Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

Приложение: 

ANSI Шибърите с издигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.


Шибър с издигащ се шпиндел- ANSI

Работен флуид

вода, некорозивни течности, пара, въздух, газове от група 1 и 2, петрол и петролни продукти. Работните флуиди не трябва да съдържат твърди примеси.


Tmax   - 595 °C 

PN  

- 16-100
Спецификация промишлена арматура
DN: 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 600
PN: PN 16, 25, 40, 63, 100
Tmax 595 °C
Връзка на фланци по ANSI, на заварка
Задвижване Електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец;
Уплътнение метал-метал
Обща спецификация
Приложение: Шибърите са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Шибър с издигащ се шпиндел - ANSI

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Шибър с издигащ се шпиндел

Шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидвода, некорозивни течности, па..

0.00лв

Шибър с неиздигащ се шпиндел

Шибър с неиздигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите с неиздигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с неиздигащ се шпинделРаботен флуидвода,..

0.00лв

Шибър с краища на заварка  - за ниски температури

Шибър с краища на заварка - за ниски температури

Приложение: Шибърите с краища на заварка  - за ниски температури - до -46 С, са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Този тип се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии, в зависимост от избора на материали.Шибър с краища на заварка - за ниски темп..

0.00лв

Шибър с капак с болтове

Шибър с капак с болтове

Приложение: Шибърите с капаци с болтове са изолиращи клапани, проектирани за пълно затваряне или отваряне на флуидите. Шибърите с капаци на болтове са с въртящ се, неиздигащ се шпиндел на резба във корпуса на клапата. Корпусът и клинът са с месингови или неръждаеми уплътнителни пръстени, пресовани в тях. Шпинделът е уплътнен с графитна салнико..

0.00лв

Шибър с капак с болтове - за питейна вода

Шибър с капак с болтове - за питейна вода

Приложение: Шибър с капак с болтове - за питейна вода са изолиращи клапани, проектирани за пълно затваряне или отваряне на флуидите. Шибърите с капаци на болтове са с въртящ се, неиздигащ се шпиндел на резба във корпуса на клапата. Корпусът и клинът са с месингови или неръждаеми уплътнителни пръстени, пресовани в тях. Шпинделът е уплътнен..

0.00лв

Ножов шибър с неиздигащ се шпиндел

Ножов шибър с неиздигащ се шпиндел

Приложение: Ножовият шибър е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.Ножов шибър с неиздигащ се шпинделРаботен флуидНожовият шибър е подходящ за флуиди като ..

0.00лв

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Ножовият шибър с издигащ се шпиндел е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.Ножов шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидНожовият шиб..

0.00лв