Шибъри с неиздигащ се шпиндел

Шибърите с неиздигащ се шпиндел заемат малко пространство, за да се задействат, поради факта че шпинделът им не се издига над нивото на дръжката им и не изискват толкова място при монтаж.

Конструкцията на шибърите с неиздигащ се шпиндел е направена по такъв начин, че стеблото на шибъра не се издига, дори когато шибърът е напълно отворен, когато дръжката е завъртаяна доколкото е възможно наляво, нито когато шибърът е напълно затворен, т.е. когато дръжката се завърта доколкото е възможно надясно.

И в двата случая шпинделът / стеблото е подравнено с дръжката на шибъра, тъй като механизмът е вътре в самия него и кранът се отваря и затваря без повдигане на стеблото. 

Друго предимство на шибърите с неиздигащ се шпиндел е, че е по-лесно да се постави катинар. Шибъри с неиздигащ се шпиндел, обикновено се използват само за чисти течности и газове или на места, където пространството е ограничено като подземни тръбопроводи


Шибър с краища на заварка  - за ниски температури

Шибър с краища на заварка - за ниски температури

Приложение: Шибърите с краища на заварка  - за ниски температури - до -46 С, са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Този тип се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии, в зависимост от избора на материали.Шибър с краища на заварка - за ниски темп..

0.00лв

Шибър с неиздигащ се шпиндел

Шибър с неиздигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите с неиздигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с неиздигащ се шпинделРаботен флуидвода,..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)