• Черен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Черен силикон за храни - 60° Shore A - с FDA одобрение

Силиконът на листи с твърдост 60 Shore A от този вид е с одобрение за употреба с храни, топлоустойчив и UV устойчив, с черен цвят.

Нашият черен силиконов лист за хранителната промишленост е от висококачествен клас и средна твърдост, като има много висока температурна устойчивост и пълна издръжливост на ултравиолетови лъчи, което го прави високоустойчив на влиянието на озона и екстремните външни условия.

Одобреният от FDA черен силиконов лист има добри физически качества и запазва гъвкавостта си в широк температурен диапазон.

Черният силикон под формата на листов материал е плътен материал, с одобрения от FDA съгласно регулацията 21 CFR 177.2600, което го прави годен за повторна и дългосрочна употреба с храни и напитки. Този силиконов лист е с одобрение от WRAS, а това значи, че е годен за монтаж в инсталации с питейна вода, както и в чувствителни и критични точки с висока температура, под формата на уплътнения или защитни облицовки.

Силиконът с черен цвят за храни е с ниска термо- и електропроводимост и висока диелектрична якост, което го прави подходящ за изолация при критични електрически и електронни приложения.

Цвят Черен
Плътност 1.20 g/cm3
Твърдост 60° ± 5° Shore A
Якост на опън 7 MPa (min)
Удължение на скъсване 250% (min)
Якост на срязване 12.5 N/mm (min)
Компресируемост
(24hrs @ 150°C)
30% (Max)
Термопроводимост 0.24 W.m-1 .K-1
Температурен диапазон -60°C to +200°C (постоянна температура)
-60°C to +250°C (за кратко)
Обща спецификация
Приложение:
  • Фурни за търговска употреба
  • Уплътнения за малки ел. уреди за приготвяне на храна
  • Уплътнения за системи за филтриране на вода
  • Уплътнения за млечната промишленост и за производство на млечни продукти
  • Гарнитури за употреба в хранително-вкусовата промишленост
  • Ленти и уплътнения за хранителна употреба при фурни и др.
  • Диспенсъри за храни и напитки
Твърдост по Shore A 60°
Температурен диапазон °С -60° до 200° C
Цвят Черен
Продуктов лист

Черен силикон на лист - за храни - 60 Shore A - FDA одобрение

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Черен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA

Прозрачен силикон за храни - FDA   Силиконът на листи от този вид е леко прозрачен, но не е напълно безцветен, като пропуска светлината през себе си. Прозрачният силикон на листи е с якост на опън до 6 MPA. Полупрозрачните силиконови листи с FDA одобрение са плътни и идеални за облицовки, подложки и пети на всякакво оборудване в хранител..

0.00лв

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A

Прозрачен силикон за храни - FDA - 40 Shore A  Тази вариация на листов силиконов материал с одобрение от FDA е перфектна за приложения, изскващи пряк допир с храни и много високи температури. Прозрачният силикон на листи 40 Shore A e материал с много малка твърдост, което го прави подходящ за приложения където е необходимо по-добро уплътнение..

0.00лв

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A  Силиконов листов материал с най-често ползваната твърдост, с одобрение от FDA - перфектен за приложения, изскващи пряк допир с храни при много високи температури.  Безопасен за употреба с храни: Червеният силикон от този вид е одобрен от FDA за употреба в хранително-вкусовата пр..

0.00лв

Антибактериален силикон - Micrasil®

Антибактериален силикон - Micrasil®

MicraSil® – проактивно действащ антибактериален силикон с вградени биоцидни сребърни йони, предоставящ защита срещу развитие на бактерии, гъбички и водорасли. Проблемът:   развитие на бактерии, гъбички и водорасли по и около гумените уплътнения и листи, създаващи непосредствена заплаха за здравето при поемане на ..

0.00лв

Силикон на листи - засичан от металдетектор

Силикон на листи - засичан от металдетектор

Силикон на листи, за засичане с металдетектор Силиконът на листи от този вид може да бъде засечен с металдетектор. Това става чрез влагане на фини метални прашинки, в структурата му, тъй че да са видими с металдетекторно оборудване. По този начин всякакви откъснали се парченца от силиконовата гума в процеса на производство и попаднали въ..

0.00лв

Тагове: черен, силикон, FDA, за храни, 60 shore, листи