• Черен, високотемпературен силикон - 20 кг

Черният високотемпературен силикон в разфасовка от 20 кг, представлява ацетатен полимеризиращ, топлоустойчив силикон, който полимеризира при стайна температура, поради атмосферната влажност и гарантира постоянна и гъвкава връзка, дори при високи температури до +250°С - + 280°С

Високотемпературният черен силикон е с отлична адхезия към повечето непорьозни силикатни материали от типа на стъкло, керамика, гланцирани плоцки и клинкер, импрегнирано или боядисано дърво и някои типове пластмаси. Това високотемпературно силиконово лепило може да е с дори още по-добра адхезия, ако се ползва грунд върху детайлите, които ще се лепят.

Черният силикон може да се ползва за лепене на изолационни набивки, стъклени и керамични ленти, високотемпературни въжета и изолационни шнурове при уплътнение на печки и камини. Високотемпературният силикон е отлична алтернатива за уплътняване на фланци на котли, пещи, комини, топлопроводи и тръби, пренасящи горещи флуиди, както и за замяна на гарнитури на помпи, мотори и инструменти и за залепване или уплътняване на части от електроуреди.

Високотемпературният черен силикон може да се ползва и за барабанни преси.

Обща спецификация
Варианти на изработка 20 kg
Не се препоръчва с:

Високотемпературният силикон не е подходящ за приложения, изискващи директно излагане на пламък. Този тип силиконово лепило не се ползва за мрамор, бетон, бетон с фибри и мазилка или в контакт с метали като олово, мед, месинг, цинк, защото има корозивно действие.

В контакт с някои органични еластомери като ЕПДМ или неопрен, може да измени цвета им. Използването му с естествени камъни като мрамор, гранит и кварцов камък не е препоръчително, защото може да направи петна върху повърхността. Високотемпературният силикон не е подходящ за лепене на структурно остъкляване, както и за гарнитури за глави или места, изложени на влиянието на горива.

Приложение:
  • за лепене на набивки, въжета ленти и шнурове при уплътнение на печки и камини
  • за уплътняване на фланци на котли, пещи, комини, топлопроводи и тръби, пренасящи горещи флуиди
  • за замяна на гарнитури на помпи, мотори и инструменти
  • за залепване или уплътняване на части от електроуреди.
Температурен диапазон °С +250°C - +280°C
Цвят черен
Продуктов лист

Черен, високотемпературен силикон - 20 кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Черен, високотемпературен силикон - 20 кг

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Високотемпературно лепило VS-K  до 1500 С

Високотемпературно лепило VS-K до 1500 С

Високотемпературното лепило до 1500°C  - VS-K, е с плътна неразтичаща се консистенция, съдържащо само неорганични суровини. Високотемпературното лепило не съдържа никакви органични субстанции или други възпламеними добавки.Това лепило за високи температури до 1500 градуса може да се използва за слепване на материали чрез формиране на..

0.00лв

Високотемпературно циментово защитно покритие - до 1300 C

Високотемпературно циментово защитно покритие - до 1300 C

Високотемпературното защитно циментово покритие е огнеупорно залепващо вещество, изградено от огнеупорни керамични влакна, смесени с неорганични добавки. Тези високотемпературни циментови лепила съхнат трудно и предоставят ерозийна и абразивоустойчивост под формата на защитно покритие за широк диапазон от порьозни и непорьозни материали. Високотемп..

0.00лв

Високотемпературно лепило до 1500°С

Високотемпературно лепило до 1500°С

Това е бързосъхнещ уплътнител без мирис за уплътняване на камини, огнища, пещи, печки, комини, огнеупорни тухли и огнеустойчиви връзки. Той не е на базата на силикон! Този тип високотемпературен уплътнител се нанася лесно върху стъкло, алуминий бетон, тухли, желязо, стомана и др., когато същите са подложени на високи температури до  (+1100°..

27.60лв

Тагове: Черен, високотемпературен силикон, 20 кг