• У филтър PN16

У филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.

У филтър

У филтрите са много икономично решение за отсяване на вредни частици за много приложения. Докато количеството материал, което трябва да се премахне от флуида е относително малко, при дълги интервали на обслужване между почистване на ситата, филтъра трябва да се почисти чрез спиране на линията и премахване на капака му. За приложения с много замърсители на флуида, У филтрите могат да бъдат с монтирани връзки за продухване, които позволяват ситото да бъде почистено без да се премахва от корпуса на филтъра.

У филтрите се ползват за широк обхват от флуиди изискващи отсяване на твърди частици като предпазват последващите компоненти на тръбопровода в много индустрии, като химическа, рафинерии, енергетика, морска индустрия. Когато се използват за пречистване на вода, за да предпазят оборудването, което може да бъде повредено или задръстено от нежелан пясък, почва или други частици, те са особено полезни.

Освен, горепосочените приложения, У филтъра може да се използва с пара, въздух, природен газ и др. Дори при тях високите налягания не са рядкост. За разлика от парата, високото налягане на въздуха не означава автоматично висока температура поради което корпусът от въглеродна стомана  с достатъчна дебелина обикновено е достатъчен.

Спецификация промишлена арматура
DN: 15, 20, 25, 32, 40, 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400
PN: 16
Tmax 200 °C
Връзка На фланци
Тип на клапата Y-филтър PN16 D71 118
Обща спецификация
Приложение: У филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

У филтър PN16

  • Производител: Czech Republic
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Бътерфлай кран за питейна вода

Бътерфлай кран за питейна вода

Приложение:Бътерфлай клапите за питейна вода са индустриални кранове, които са проектирани специално за водопроводни системи за питейни нужди, така че напълно да отговарят на изискванията за здраве и безопасност при ползването им. Те отварят или затварят преминаването на питейната вода през тръбопровода. Бътерфлай крановете за питейна вод..

0.00лв

У филтър PN40

У филтър PN40

У филтрите са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.У филтър PN40У филтрите са много иконо..

0.00лв

Неръждаем У филтър PN16

Неръждаем У филтър PN16

Неръждаемите У филтри са устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. У филтрите се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.У филтърНеръждаемите&n..

0.00лв

Конусен филтър PN16

Конусен филтър PN16

Конусните филтри са временни устройства за механично премахване на нежелани частици от течности, газ или пара чрез елемент под формата на сито от перфорирана мрежа. Временните конусни филтри се използват в тръбопроводи за предпазване на помпи, измерителна техника, контролни клапани, кондензни гърнета, регулатори и друго процесно оборудване.Кон..

0.00лв