Уретанова смола за отливки

WEICON уретановата смола е двукомпонентен полиуретан, който се втвърдява при стайна температура до еластомеро-подобна консистенция, и здравина на гумен материал, оставайки гъвкав до температури дори до -60°C.

WEICON уретановата смола за отливки прилепва към широк спектър от материали като метали, бетон, гума, дърво, фибростъкло и много други.

Този тип уретанови смоли са подходящи и за гъвкави покрития във ръзка с металпластиците на WEICON. Предлагат се в три форми, според твърдостта – WEICON Urethane 45, Urethane 60 и Urethane 80.

Поради слабата си чувствителност към влажност, те могат да се ползват и като покритие с тънък слой и удивително висока якост на опън и скъсване.

Уретановата смола се предлага за изработка на:

  • вибрационни тампони
  • матрици за сглобки
  • гъвкави уплътнения
  • гумени прототипи
  • модели за отливане и форми за отливки

WEICON Уретан-45

WEICON Уретан-45

Уретанова смола WEICON Уретан-45 WEICON Уретан-45 представлява гъвкава течна гума за изработка на отливки и покрития от полиуретан. WEICON Уретан-45 е двукомпонентен полиуретан, който се втвърдява на стайна температура и придобива якост, идентична с тази на гумата, остава гъвкав дори при температури до -60°C. WEICON уретаните залепват към м..

132.00лв

WEICON Уретан-60

WEICON Уретан-60

WEICON Уретан-60 представлява гъвкава течна гума с висока абразивоустойчивост и удароустойчивост, предназначена за изработка на отливки и покрития от полиуретан. WEICON Уретан-60 е двукомпонентен полиуретан, който се втвърдява на стайна температура и придобива якост, идентична с тази на гумата, остава гъвкав дори при температури до -60°C. ..

132.00лв

WEICON Уретан-80

WEICON Уретан-80

WEICON Уретан-80 представлява еластична гъвкава течна гума с много висока абразивоустойчивост и удароустойчивост, предназначена за изработка на отливки и защитни покрития от полиуретан. WEICON Уретан-80 е двукомпонентен полиуретан, който се втвърдява на стайна температура и придобива якост, идентична с тази на гумата, остава гъвкав дори при темп..

132.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)