• Уплътнител с правоъгълно сечение за люкове на авто- и ЖП цистерни

Модифициран уплътнител за люкове на авто и ЖП цистерни, с еластомерна куха сърцевина, тефлонова външна оплетка и правоъгълно сечение, специално проектиран за изработка на канали за малки уплътнения с правоъгълна форма.

Типични приложения:

Уплътнения за малки канали по капаци на люкове на автомобилни и железопътни цистерни

 • изрязват се лесно по размер и пасват към канали с малко сечение
 • стабилен, гъвкав и дълготраен продукт
 • уплътненията за люкове с правоъгълно сечение с еластомерна сърцевина и оплетка от тефлон издържат на множество повторяеми цикли на отваряне и затваряне.
 • ефикасен начин за контролиране нивата на вредни емисии от цистерните
 • уплътненията за люковете със правоъгълно сечение защитават съдържанието на цистерната от замърсяванеcontamination.
 • издържат на агресивни почистващи системи и химикали.

Поради тефлоновата си облицовка, тези уплътнители за люкове с правоъгълно сечение са издръжливи на всякакъв тип химически вещества в диапазона на киселинност pH 1-13 при нормални работни условия, с изключение на газ флуор.

 • максимална работна температура:       +100°C.
 • минимална работна температура:         -30°C.
 • максимално налягане в цистерната:                      50kPa.

Уплътненията за люкове се доставят, както под формата на набивка, така и с безконечни пръстени по размер за популярните и стандартни размери на люкове и сечения на канали. Обикновено този тип уплътнения се ползват за статични приложения при уплътняване капаците на люкове.

Обща спецификация
Материал: Модифициран уплътнител за люкове на авто и ЖП цистерни, с еластомерна куха сърцевина, тефлонова външна оплетка и правоъгълно сечение, специално проектиран за изработка на канали за малки уплътнения с правоъгълна форма.
Приложение: Уплътненията за люкове се доставят, както под формата на набивка, така и с безконечни пръстени по размер за популярните и стандартни размери на люкове и сечения на канали. Обикновено този тип уплътнения се ползват за статични приложения при уплътняване капаците на люкове.
Температурен диапазон °С -30°C +100°C
Налягане [bar] 50kPa.
Продуктов лист

Уплътнение за люкове

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Уплътнител с правоъгълно сечение за люкове на авто- и ЖП цистерни

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоновото уплътнение за люкове е изработено със специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.   Уплътненията за люкове за морската индустрия, които предлагам..

0.00лв

Тефлоново уплътнение за автоклави

Тефлоново уплътнение за автоклави

Тефлоново уплътнение за автоклави, помпи и арматура под формата на набивка, изработена от чиста тефлонова прежда с еластомерна сърцевина, подходяща за специални приложения, изискващи добра устойчивост на киселини и основи и едновременно много добра еластичност. Това уплътнение за люкове, автоклави и помпи, изработено от тефлон с гумена сърцеви..

0.00лв

Тагове: Тефлоново, уплътнение, за люкове, автоцистерни