• Уплътнителен лист TEMAGRAPH HP

Temagraph HP е многослоен листов уплътнителен материал с изключителна механична якост. Той е предназначен за много високи налягания и температури и фланцови връзки, където болтовият натяг трябва да бъде много голям.

Уплътнителните листи Temagraph HP са произведени от фолио от експандиран графит с много висока чистота, армирано с един или няколко перфорирани неръждаеми метални вложки, без нужда от слепващо вещество между тях.

Този сандвич-дизайн гарантира висока компресионна якост на материала, правейки го подходящ за фланци тип канал зъб, за топлообменници, както и за взискателни инсталации като нефтопреработка, рафинерии, масла и химическа индустрия. Многослойната композиция гарантира на продукта лесна адптивност към фланци с различна повърхност.

Обща спецификация
Приложение: Предназначен за много високи налягания и температури и фланцови връзки, където болтовият натяг трябва да бъде много голям. Подходящ за фланци тип канал зъб, за топлообменници, както и за взискателни инсталации като нефтопреработка, рафинерии, масла и химическа индустрия.
Сертификати -
Температурен диапазон °С 550 °C
Налягане [bar] 200 bar
Размер 1500 х1500 mm
Дебелина 1,0; 1,5; 2,0;3,0; 4,0 mm
Цвят черен с оранжев текст
Продуктов лист

Уплътнителен лист TEMAGRAPH HP

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Уплътнителен лист TEMAGRAPH HP

  • Производител: Temac
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Тагове: Уплътнителен лист TEMAGRAPH HP