Уплътнителен лист novaform SK

novaform® SK е уплътнителен материал за екстремни механични приложения като изпускателни системи или изпускателна система на турбокомпресори. Уплътнителните листи Novaform SK са изградени от матрица от арамидни влакна, NBR гумено свързващо вещество и специални свързващи агенти, армирани с поцинкована стоманена мрежеста вложка под формата на "зиг-заг" конструкция от стомана  (1.0314).

Области на приложение:

novaform® SK е идеалният избор за изпускателните секции на дизелови двигатели, например в корабостроенето и кораборемонта:

• уплътнителният материал novaform® SK е подходящ за екстремни термични и механични условия, в частност за горещата част на изпускателни тръби и комини, за изпускателни системи на двигатели, изпускателни системи на турбокомпресори и компресори.

• novaform® SK може да се комбинира с вътрешен обкантващ пръстен за да се подобри още повече издръжливостта му.

novaform SK is a trademark registered by Frenzelit Werke GmbH

 
Обща спецификация
Приложение: Уплътнителният материал novaform® SK е подходящ за екстремни термични и механични условия, в частност за горещата част на изпускателни тръби и комини, за изпускателни системи на двигатели, изпускателни системи на турбокомпресори и компресори.
Сертификати Germanischer Lloyd (GL)
Температурен диапазон °С 600 °C
Налягане [bar] 100 bar
Размер 1000х1000 mm
Дебелина 0.80 / 1.00 / 1.20 / 1.50 / 2.00 / 3.00 mm
Цвят тъмно сив
Продуктов лист

Уплътнителен лист Novaform SK

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Уплътнителен лист novaform SK

  • Производител: Frenzelit
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Уплътнителен лист novaphit SSTC

Уплътнителен лист novaphit SSTC

Уплътнителен лист novaphit SSTC novaphit SSTC е уплътнителен листов материал с вложка от киселиноустойчива неръждаема стомана  (1.4404, AISI 316 L) за най-високи налягания и температурни изисквания. Отличната устойчивост на флуиди и аспектът на сигурност, дори в приложения с динамични натоварвания правят този материал превъзходен за уп..

0.00лв

Тагове: Уплътнителен лист novaform SK