Уплътнителен лист TEMASIL HT

Уплътнителният лист Temasil HT е нов тип безазбестов лист, безопасен за околната среда с отлична устойчивост на пара при високи температури. Този уплътнителен лист съдържа висококачествена смес от минерални влакна и арамидни влакна, свързани с NBR гума.

Поради състава си, уплътнителният лист Temasil HT се използва предимно при пара със завишени температури, с високи параметри, но с отлична газонепропускливост. Този уплътнителен лист може да се използва за гарнитури за вода, масла, охладителни течности, както и за някои основни химически субстанции в рафинериината и петролната промшленост.

Ункиалният състав на Temasil HT му позволява широка употреба в нефтената промишленост, химическата и хранителната индустрии, машиностроенето и др. Той е подходящ за масла, горива, греси, алкохоли, газове, въглеводороди, вода, антифриз, различни течности и повечето разредени киселини и алкали.

Обща спецификация
Приложение: Temasil HT се използва предимно при пара с високи параметри. Този уплътнителен лист може да се използва за гарнитури за вода, масла, охладителни течности, както и за някои основни химически субстанции в рафинериината и петролната промшленост. Той е подходящ и за горива, греси, алкохоли, газове, въглеводороди, антифриз, различни течности и повечето разредени киселини и алкали.
Сертификати DNV-GL,DVGW,FIRE SAFE(API 6FB),GOST,UA-Tesko
Температурен диапазон °С 330 °C
Налягане [bar] 120 bar
Размер 1500 х1500 mm
Дебелина 0,4; 0,5; 0,8; 1,0; 1,5; 2,0; 2,5; 3,0; 4,0; 5,0 mm
Цвят светло син
Продуктов лист

Уплътнителен лист TEMASIL HT

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Уплътнителен лист TEMASIL HT

  • Производител: Temac
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Уплътнителен лист GAMBIT CHEMACID

Уплътнителен лист GAMBIT CHEMACID

Уплътнителен лист GAMBIT CHEMACID: Уплътнителните листи GAMBIT AF - CHEMACID са изработени на основата на Kevlar ® арамидни фибри, минерални фибри, и пълнители споени с CSM (Hypalon) основа. Уплътнителните листи GAMBIT AF - CHEMACID  са с висока устойчивост на киселини и основи. Препоръчват се предимно за приложения в ..

0.00лв

Уплътнителен лист GAMBIT AF-153

Уплътнителен лист GAMBIT AF-153

Gambit AF-153: Уплътнителният лист AF-153 е безазбестов лист с ниски параметри, препоръчван предимно за водоснабдяване и канализация.  Уплътнителните листи Gambit AF-153 са създадени на база минерални влакна и пълнители, споени с NBR, каучук и SBR основа. ..

0.00лв

Уплътнителен лист TEMAFAST

Уплътнителен лист TEMAFAST

Уплътнителен лист TEMAFAST  Уплътнителните листи TEMAFAST представляват икономична версия на безазбестови листи, произведени от смес между органични влакна смесени с NBR гума като свързващо вещество. Уплътнителните листи TEMAFAST имат широко приложение във всички индустриални приложения, изискващи икономичност ..

0.00лв

Уплътнителен лист GAMBIT AF-202

Уплътнителен лист GAMBIT AF-202

Gambit AF-202: Уплътнителният лист AF-202 е популярен безазбестов лист за ниски параметри - ниска температура и слаби налягания. Конкретно този уплътнителен лист е препоръчван предимно за горива и маслени инсталации.  Уплътнителните листи Gambit AF-202 са създадени на база Кевларени арамидни влакна, минерални влакна и пълни..

0.00лв

Тагове: Уплътнителен лист, TEMASIL HT, клингерит, гарнитури