Известни са също като универсални - неограничени компенсатори. Този тип компенсатори е изграден от две гофри, съединени помежду си с междинна тръба, като от двата края завършват с краища на заварка.

Универсалните неограничени компенсатори с краища на заварка предназначени да поемат комбинация от трите основни типа движения - аксиално, латерално и ъглово, но основно се ползват за поемане на големи латерални движения.

Размера на поеманите латерални движения от тези метални компенсатори се изчислява като функция от ъгъла на свиване, който всяка гофра може да поеме и дължината на междинната тръба между двете гофри.

Универсалните неограничени компенсатори не ограничават натиска от налягането, което означава че този тип компенсатори може да се ползва само в тръбопроводи с надеждно изчислени водачи и плъзгащи опори.

Характеристики на универсалните метални компенсатори:

  • Могат да поемат аксиални, латерални и ъглови движения
  • поемат големи латерални движения
  • не ограничават натиска от налягането
  • монтират се в тръбопроводи с правилно пресметнати водачи и опори.
Обща спецификация
Материали за гофрата (304, 304L, 321, 310, 316, и др...) Incolloy series (800, 825, 800H, и др.) Inconel 600 и 625 Hastelloy Monel Avesta-253, SA 285, SA 515, SA 516 и др.
Поемане на движения Аксиални движения, латерални движения, ъглови движения
Приложение: Универсалните метални компенсатори на заварка, тип MWD са компенсатори, които поемат основно надлъжни осови движения, аксиално по права линия на тръбопровода.
Фитинги Краища на заварка
Температурен диапазон °С -270°C - +900 °C
Размер DN15-DN6000

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Неограничени универсални компенсатори с краища на заварка

  • Производител: Spain
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Неограничени универсални компенсатори на фланци

Неограничени универсални компенсатори на фланци

Известни са също като универсални - неограничени метални компенсатори. MFD типът компенсатори е изграден от две гофри, съединени помежду си с междинна тръба, като от двата края завършват с краища на фланци. Универсалните неограничени компенсатори с краища на фланци са предназначени да поемат комбинация от трите основни типа движения - аксиалн..

0.00лв

Тагове: Универсални компенсатори - неограничени - с краища на заварка