Ударопоглъщащите гумени плочи с отвори, през които да минава тревата

са едно от най-значимите нововъведения в системите за защита от удар при падане. Както дизайнерите, така и операторите на детски площадки оценяват високо предимствата на това комбинирано решение, което е силно подходящо за хълмисти местности или динамичен ландшафт.

Гумените ударозащитни плочи с отвори за трева задържат почвата  чрез армировъчната си функция, която изпълняват с решетъчната си форма, оставят повърхността мека и с естествено поникнала трева, която е незаменима като усещане при игра, а едновременно с това дават сигурност и защита от удар.

Стабилната връзка между отделните елементи на решетъчните ударопоглъщащи каучукови плочи с отвори за трева, подсилена от преминаването на тревата през тях, предотвратява разместването им и разкалването на площадката, което може да е опасно.

Тези плочи комбинират най-доброто от двата свята – както естественото усещане за игра върху трева така и безопасността, която придават гумените плочи. 

По време на игра може да се получи нараняване. За да се избегнат сериозни контузии от катерене, спускане, пързаляне, люлеене или др., е необходима мека гумена повърхност, под оборудването на площадките. Ударопоглъщащите гумени плочи с отвори за трева, които предлагаме са идеални за тази цел. Някои от предимствата на гумените плочи за градински домашни площадки за игра включват:

Употреба Детски площадки в съответствие с EN 1176
Тествано за падане от височина 150 cm
Материал Гума
Широчина 100 cm
Дължина 100 cm
Дебелина 4,5 cm
Връзка Система тип “пъзел”
Основен цвят Червен
Комплектът включва 5 бр плочи
Тип на артикула Ударопоглъщаща гумена плоча за защита от падане, с отвори за трева
Изпълнение Ударозащитна гумена настилка – решетъчен тип
Приложение Външни условия
Цел Защита на деца
Потребители Деца
Място за монтаж Градина
Квадратура 5 m²

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Ударопоглъщащи каучукови плочи - с отвори за трева - 100x100x4,5 cm - червени

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Свързани продукти

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x2,5см  - зелени

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x2,5см - зелени

По време на игра може да се получи нараняване. За да се избегнат сериозни контузии от катерене, спускане, пързаляне, люлеене или др., е необходима мека гумена повърхност, под оборудването на площадките.  Ударопоглъщащите гумени плочи, които предлагаме са идеални за тази цел. Някои от предимствата на гумените плочи за градински домашни площадки..

0.00лв

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x3см  - червени

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x3см - червени

По време на игра може да се получи нараняване. За да се избегнат сериозни контузии от катерене, спускане, пързаляне, люлеене или др., е необходима мека гумена повърхност, под оборудването на площадките.  Ударопоглъщащите гумени плочи, които предлагаме са идеални за тази цел. Някои от предимствата на гумените плочи за градински домашни площадки..

0.00лв

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x4см  - антрацитено черни

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x4см - антрацитено черни

В асортимента ни влизат гумени настилки за защита от удар при падане от различни височини. Този тип гумени плочи е с 4 см дебелина и защитава от падане от 130 см.  Защо трябва да използваме ударопоглъщащи каучукови настилки за защита? Там където има игра, децата могат да паднат и да се наранят. Ето защо винаги е желателно да има монтирани на..

0.00лв

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x3см  - антрацитено черни

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x3см - антрацитено черни

Там където има игра, децата могат да паднат и да се наранят. Ето защо винаги е желателно да има монтирани надеждни ударопоглъщащи гумени плочи. Защо трябва да използваме ударопоглъщащи каучукови настилки за защита? Този тип гумени плочи за защита против падане могат да предпазят от наранявания или силно да ограничат такива, докато децата тичат и ..

0.00лв

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x4см  - зелени

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x4см - зелени

Този тип гумени плочи за защита против падане могат да предпазят от наранявания или силно да ограничат такива, докато децата тичат и играят по площадките. Всеки отделен продукт от каучуковите ударозащитни плочи, които предлагаме е резултат на над 25 годишен опит на производителя в проектирането на този тип изделия. В асортимента ни влизат гумени н..

0.00лв

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x6,5см  - зелени

Ударопоглъщащи каучукови плочи - 50x50x6,5см - зелени

В асортимента ни влизат гумени настилки за защита от удар при падане от различни височини. Този тип гумени плочи е с 6,5 см дебелина и защитава от падане от 200 см. Новите тестове и измервания допринасят за развитието на гумените настилки. Гумените ударопоглъщащи плочи, предлагани от нас са тествани по международните и немски стандарти EN..

0.00лв

Ударопоглъщащ предпазител за бордюри на площадки -100x6 / 8x8 cm червен

Ударопоглъщащ предпазител за бордюри на площадки -100x6 / 8x8 cm червен

Този тип ударопоглъщащи предпазители за ограничителни ленти и бордюри на площадки за защита са идеални за защита против падане и могат да предпазят децата от наранявания или силно да ограничат такива, докато те тичат и играят по площадките. . Защо трябва да използваме ударопоглъщащи предпазители за ограничителните ленти и бордюри на площадкит..

0.00лв

Тагове: Ударопоглъщащи, каучукови плочи, с отвори за трева, 100x100x4, 5 cm, червени