Тънкостенни PTFE тефлонови тръби
 
Описание:
Тази серия PTFE тефлонови тръби са екструдирани миниатюрни тръбички с вътрешни диаметри, започващи от 1 мм и дебелина на стената, започваща от 0,5 мм. Тънкостенните тефлонови тръби могат да се използват като отличен механичен заменител на изолацията за много флуорополимерно дисперсионно покрити кабели.
 
Приложение:
PTFE Тънкостенните тефлонови тръби са леки на тегло, компактни и имат нисък коефициент на триене, което ги прави идеални за приложения като лаборатории, печатарски машини, химически заводи, хранително-вкусова промишленост и др. Тънкостенните тефлонови тръби са съвместими с RoHS. Тънкостенните тефлонови тръби са подходящи за производство на пръстени, втулки и др. тефлонови детайли, поради това че са стабилен и устойчив материал, химически инертен, незапалим и с висока диелектрична сила.
 
Характеристики:
 
  • Температурен диапазон: -200°C / +260°С
  • pH: 0 – 14
  • Температурна проводимост: 0,25-0,69 W/mK
  • Стандартни дължини: 600 mm
  • Стандартни диаметри: OD 2 mm x1 mm  ÷ OD 28 x ID25 mm

Тънкостенните тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобниматериали. Тефлоновите маркучи издържат на въздействието на най-агресивните органични и неорганичнихимикали. 

Обща спецификация
Приложение:

Тънкостенните тефлонови тръби са леки на тегло, компактни и имат нисък коефициент на триене, което ги прави идеални за приложения като лаборатории, печатарски машини, химически заводи, хранително-вкусова промишленост и др. Тънкостенните тефлонови тръби са съвместими с RoHS. Тънкостенните тефлонови тръби са подходящи за производство на пръстени, втулки и др. тефлонови детайли, поради това че са стабилен и устойчив материал, химически инертен, незапалим и с висока диелектрична сила.

Температурен диапазон °С -200°C / +260°С;
Размер

От външ. диаметър Ø2 mm x вътр. диметър Ø1 mm

до

външ. диаметър Ø28 x вътр. диметър Ø25 mm

Продуктов лист

PTFE - Тефлонови маркучи - тънкостенни - размери

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тънкостенни тефлонови тръби / PTFE

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Тефлонови тръби

Тефлонови тръби

Тефлоновите тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобни материали. PTFE тръбите издържат на въздействието на най-агресивните органични и неорганични химикали.&n..

0.00лв

Тръби, облицовани с тефлон

Тръби, облицовани с тефлон

Доставяме широк спектър от тефлонизирани метални тръби във всякакви дължини, множество материали и диаметри. Фланците - един свободен и един фиксиран допринасят за лесната инсталация на всички тръби и фитинги Нанасяме тефлон в стандартни дебелини вариращи от 3 до максимум 7 мм, като тези дебелини са най-често използваните на пазара, с изключени..

0.00лв

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит Екструдираните тефлонови пръти с графит притежават добра топлоустойчивост. Те издържат до над +260°С. Прътите от тефлон с графитен пълнител са химически инертни, с нисък коефициент на триене и причиняват минимално износване на насрещната повърхност. Графитът като пълнител на тефлоновите пръти е също с добра химическ..

0.00лв

Колена, облицовани с тефлон

Колена, облицовани с тефлон

Тефлонизираните колена, облицовани вътрешно с PTFE,  се доставят като колена с ъгли 90°, 60°, 45° или 30°. Други ъгли са налични по поръчка. 90 градусовите облицовани с тефлон колена се доставят стандартно с един фиксиран и един въртящ се фланец, като по поръчка са възможни и вариации. Тефлонизираните фитинги и колена в ра..

0.00лв

Тройници, облицовани с тефлон

Тройници, облицовани с тефлон

Равнопроходните тройници и редуциращите тройници, облицовани в тефлон / PTFE притежават много ниска степен на пропускливост, надеждна дебелина на стената и дълъг срок за употреба.   Дългият живот на тефлонизираните фитинги се увеличава поради отсъствието на корозия. Тефлоновото покритие на равнопроходните тройници и на редуциращите тройници ..

0.00лв

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка Тефлоновият маркуч от този тип е със спирално гофрирана тефлонова вътрешност, външно инсталирана метална антивакуумна спирала и неръждаема външна оплетка от AISI304, която предпазва от удължаване и увеличава устойчивостта на налягане. Този тефлонов маркуч има отлична устойчиво..

0.00лв

Тагове: тънкостенни, тефлонови тръби