Тънкостенни PTFE тефлонови тръби
 
Описание:
Тази серия PTFE тефлонови тръби са екструдирани миниатюрни тръбички с вътрешни диаметри, започващи от 1 мм и дебелина на стената, започваща от 0,5 мм. Тънкостенните тефлонови тръби могат да се използват като отличен механичен заменител на изолацията за много флуорополимерно дисперсионно покрити кабели.
 
Приложение:
PTFE Тънкостенните тефлонови тръби са леки на тегло, компактни и имат нисък коефициент на триене, което ги прави идеални за приложения като лаборатории, печатарски машини, химически заводи, хранително-вкусова промишленост и др. Тънкостенните тефлонови тръби са съвместими с RoHS. Тънкостенните тефлонови тръби са подходящи за производство на пръстени, втулки и др. тефлонови детайли, поради това че са стабилен и устойчив материал, химически инертен, незапалим и с висока диелектрична сила.
 
Характеристики:
 
  • Температурен диапазон: -200°C / +260°С
  • pH: 0 – 14
  • Температурна проводимост: 0,25-0,69 W/mK
  • Стандартни дължини: 600 mm
  • Стандартни диаметри: OD 2 mm x1 mm  ÷ OD 28 x ID25 mm

Тънкостенните тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобниматериали. Тефлоновите маркучи издържат на въздействието на най-агресивните органични и неорганичнихимикали. 

Обща спецификация
Приложение:

Тънкостенните тефлонови тръби са леки на тегло, компактни и имат нисък коефициент на триене, което ги прави идеални за приложения като лаборатории, печатарски машини, химически заводи, хранително-вкусова промишленост и др. Тънкостенните тефлонови тръби са съвместими с RoHS. Тънкостенните тефлонови тръби са подходящи за производство на пръстени, втулки и др. тефлонови детайли, поради това че са стабилен и устойчив материал, химически инертен, незапалим и с висока диелектрична сила.

Температурен диапазон °С -200°C / +260°С;
Размер

От външ. диаметър Ø2 mm x вътр. диметър Ø1 mm

до

външ. диаметър Ø28 x вътр. диметър Ø25 mm

Продуктов лист

PTFE - Тефлонови маркучи - тънкостенни - размери

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тънкостенни тефлонови тръби / PTFE

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Тефлонови тръби

Тефлонови тръби

PTFE / Тефлонови тръби Тефлоновите тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобни материали. PTFE тръбите издържат на въздействието на най-агресивните орга..

0.00лв

Тръби, облицовани с тефлон

Тръби, облицовани с тефлон

Доставяме широк спектър от тефлонизирани метални тръби във всякакви дължини, множество материали и диаметри. Фланците - един свободен и един фиксиран допринасят за лесната инсталация на всички тръби и фитинги Нанасяме тефлон в стандартни дебелини вариращи от 3 до максимум 7 мм, като тези дебелини са най-често използваните на пазара, с изключени..

0.00лв

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит Екструдираните тефлонови пръти с графит притежават добра топлоустойчивост. Те издържат до над +260°С. Прътите от тефлон с графитен пълнител са химически инертни, с нисък коефициент на триене и причиняват минимално износване на насрещната повърхност. Графитът като пълнител на тефлоновите пръти е също с добра химическ..

0.00лв

Колена, облицовани с тефлон

Колена, облицовани с тефлон

Тефлонизираните колена, облицовани вътрешно с PTFE,  се доставят като колена с ъгли 90°, 60°, 45° или 30°. Други ъгли са налични по поръчка. 90 градусовите облицовани с тефлон колена се доставят стандартно с един фиксиран и един въртящ се фланец, като по поръчка са възможни и вариации. Тефлонизираните фитинги и колена в ра..

0.00лв

Тройници, облицовани с тефлон

Тройници, облицовани с тефлон

Равнопроходните тройници и редуциращите тройници, облицовани в тефлон / PTFE притежават много ниска степен на пропускливост, надеждна дебелина на стената и дълъг срок за употреба.   Дългият живот на тефлонизираните фитинги се увеличава поради отсъствието на корозия. Тефлоновото покритие на равнопроходните тройници и на редуциращите тройници ..

0.00лв

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка Тефлоновият маркуч от този тип е със спирално гофрирана тефлонова вътрешност, външно инсталирана метална антивакуумна спирала и неръждаема външна оплетка от AISI304, която предпазва от удължаване и увеличава устойчивостта на налягане. Този тефлонов маркуч има отлична устойчиво..

0.00лв

Тагове: тънкостенни, тефлонови тръби