Доставяме широк спектър от тефлонизирани метални тръби във всякакви дължини, множество материали и диаметри.

  • Фланците - един свободен и един фиксиран допринасят за лесната инсталация на всички тръби и фитинги
  • Нанасяме тефлон в стандартни дебелини вариращи от 3 до максимум 7 мм, като тези дебелини са най-често използваните на пазара, с изключение на приложения изискващи вакуум.
  • Предлагаме широк обхват от продукти, които не са конкретно вътрешно облицовани тръби в тефлон - асортиментът ни включва всичко, което касае монтажа им - гарнитури, компенсатори, маркучи, облицовка на вътрешни връзки, цистерни и др.
  • Гарантираме, че всеки тефлонизиран продукт е подложен на старателна проверка за инцидентно попаднали пори в тефлона, както и на хидростатичен тест съгласно работното налягане на клиента.
  • Тръбите, облицовани с тефлон PTFE могат да бъдат доставени с CE маркировка и в съответствие с изискванията на 97/23/EC directive (PED).
  1. Машинно обработване и завършване на тефлонизираните тръби, преди тяхното сглобяване, за да паснат към основния детайл идеално и да е е еднаква дебелината на тефлона във всяка точка.
  2. Залепването на тефлона към краищата се извършва със специална техника за обработка на PTFE, поради което той залепва идеално. По този начин PTFE / тефлонът дори след години употреба не се поврежда или старее.
Обща спецификация
Температурен диапазон °С -200°C / +260°С;
Размер Диаметър: DN15-DN600 Дължина: 100 - 3000 mm;
Дебелина 2.5 - 7.5 mm
Продуктов лист Тефлонизирани тръби - облицовани с PTFE

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тръби, облицовани с тефлон

  • 0.00лв


Свързани продукти

Тефлонови тръби

Тефлонови тръби

PTFE / Тефлонови тръби Тефлоновите тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобни материали. PTFE тръбите издържат на въздействието на най-агресивните орга..

0.00лв

Тънкостенни тефлонови тръби / PTFE

Тънкостенни тефлонови тръби / PTFE

Тънкостенни PTFE тефлонови тръби   Описание: Тази серия PTFE тефлонови тръби са екструдирани миниатюрни тръбички с вътрешни диаметри, започващи от 1 мм и дебелина на стената, започваща от 0,5 мм. Тънкостенните тефлонови тръби могат да се използват като отличен механичен заменител на изолацията за много флуорополимерно дисперсионно пок..

0.00лв

Колена, облицовани с тефлон

Колена, облицовани с тефлон

Тефлонизираните колена, облицовани вътрешно с PTFE,  се доставят като колена с ъгли 90°, 60°, 45° или 30°. Други ъгли са налични по поръчка. 90 градусовите облицовани с тефлон колена се доставят стандартно с един фиксиран и един въртящ се фланец, като по поръчка са възможни и вариации. Тефлонизираните фитинги и колена в ра..

0.00лв

Тройници, облицовани с тефлон

Тройници, облицовани с тефлон

Равнопроходните тройници и редуциращите тройници, облицовани в тефлон / PTFE притежават много ниска степен на пропускливост, надеждна дебелина на стената и дълъг срок за употреба.   Дългият живот на тефлонизираните фитинги се увеличава поради отсъствието на корозия. Тефлоновото покритие на равнопроходните тройници и на редуциращите тройници ..

0.00лв

Преходи, облицовани с тефлон

Преходи, облицовани с тефлон

Тефлонизираните / PTFE преходи служат за свързване на тръбопроводи с различни размери. За да се предотврати утечка на флуида и да се спре разпространението на корозия в тръбопровода, се монтира дълъг ръкав или тръба от тефлон в тефлонизираните преходи, както и по цялата останала вътрешност на тръбопровода. Поради инертността на тефлона към повечето..

0.00лв

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка Тефлоновият маркуч от този тип е със спирално гофрирана тефлонова вътрешност, външно инсталирана метална антивакуумна спирала и неръждаема външна оплетка от AISI304, която предпазва от удължаване и увеличава устойчивостта на налягане. Този тефлонов маркуч има отлична устойчиво..

0.00лв

Тагове: Тръби, облицовани с тефлон, PTFE, тефлонизирани