Керамична промишленост

Предлагаме транспортни ленти, предназначени за производство на керемиди, тухли, керамични плочки и настилки.

Някои от транспортните ни ленти за керамичната промишленост обикновено се използват в транспортьори, особено след пулверизатора - те доказано издържат на висока температура на пулверизираната глина.

За вертикални елеватори се препоръчват ремъци с високо работно натоварване и серията ни конвейерни ленти с полиамидни кофички. Те са устойчиви на абразия и температура и са по-лек и енергоспестяващ избор в сравнение с конвенционалните метални кофи.

Нашите транспортни ленти за керамична промишленост са предпочитан избор за транспортиране на обработена глина от формовъчни машини, екструдери, преси и машини за производство  и рязане на керемиди и на тухли. Транспортните ни ленти за керамичната и тухлената индустрия, могат да бъдат с фиксирани закопчалки и странични стени, за да работят ефективно и при наклонено транспортиране на прахообразна глина и минерали.

В процеса на формиране на стъкловидната повърхност на керамиката, нашите полиуретанови кръгли ремъци от PU се използват широко за транспортиране на керамичните плочки през извивките, и за преминаване на плочките през течната глазура. За общо транспортиране на фаянсовите плочки, нашите трапецовидни ремъци и транспортни ленти (с груба награпена повърхност) са предпочитаният избор в много фабрики за производство на фаянсови плочки.


Няма продукти в тази категория.