Месна промишленост

Промишлената преработка на месо е особено чувствителна по отношение на хигиената и изисква модерна технология и специфични транспортни ленти – специално проектирани за месната промишленост и способни да се справят с основните предизвикателства днес.

 

Нашите транспортни ленти за месната индустрия са оптимизирани за кланици, месопреработвателни фабрики, месарски и колбасарски цехове, всякакви месопреработвателни процеси и добив на месо;

Транспортните ни ленти за месо са в съответствие с най-новите хигиенни изисквания на ЕС и САЩ. Всички наши транспортни ленти за месната индустрия предлагат подобрена ефективност при почистване и използване на месопреработвателните конвейри - всичко това с крайната цел да се осигури безопасност на произведените месни изделия при разумни разходи.

Независимо дали става дума за траннспортни ленти необходими за всякакви производствени процеси в месната и птицевъдната промишленост - от обезкостяване на месо, сортиране, дресинг, паниране на месо, транспортни ленти за пържене, охлаждане, претегляне, транспортни ленти за порциониране на месни продукти, опаковане, етикетиране или опаковане - ние предлагаме пълна гама от решения за транспортни ленти.

Транспортните ленти за месната промишленост играят важна роля във всички тези аспекти, тъй като те трябва да са подходящи за пряк контакт с неопакованата храна по време на повечето от производствения процес. Имайки предвид това хигиенно изискване, ние предлагаме широка гама транспортни и технологични ленти, които позволяват на клиентите да изберат най-доброто решение за всяко приложение.

Нашите решения за конвейерни ленти за месо отговарят на всички приложими закони за контакт с храни (FDA и EU), като в допълнение, няколко типа от транспортните ни ленти отговарят на изискванията на NSF и USDA Meat & Poultry.


PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm Този тип транспортна лента от PVC се използва за мазни храни в млекопреработването, месообработката, добива на масла и др. отрасли. ALPHA 20AA_OL транспортната лента е изработена от 2 пласта с обща дебелина около 2,8 mm, има твърдо покритие с висока устойчивост на животински мазн..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm Транспортните ленти за храни за тежко натоварване от тип ALPHA 30AA трябва да работят в трудни условия, понякога в продължение на няколко смени без прекъсване. Вашият избор на материал за транспортната лента за хранителни продукти влияе силно върху живота на оборудван..

0.00лв

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни Транспортните ленти Uni M-QNB C за хляб, се използват широко и не само в производството на хлебни изделия. Този тип транспортна лента е подходяща за хлебната, сладкарската и пекарната индустрии в етапа на обработка на тестото. Някои от основните предизвикателства, които та..

0.00лв

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента - за храни Uni M-QNB NS Ние предлагаме нашия богат опит по отношение на транспортните ленти за производство на хляб, месни изделия, рибна промишленост и др. За вашите нужди при работа с тесто имаме специализирани решения в полагането, разделяне и разслояването му. Смесването на брашното и водата и полагане..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)