Хлебна промишленост

Пекарните, цеховете за закуски  и сладкарските предприятия използват голямо разнообразие от конвейерни системи за преместване чрез преработка и опаковане на тесто, тестени продукти, готови тестени храни и закуски.

Независимо дали сте специализиран магазин за печене на хляб, фурна или голям хлебозавод, сладкарски цех или пекарна - ние сме специализирани в способността да се справяме с всяко приложение и предлагаме най-голямото разнообразие от транспортни ленти за хляб и хлебни изделия, от които да избирате.

Транспортните ленти за хлебната и сладкарската промишленост са най-често срещаният избор за тази цел в днешните автоматизирани пекарни. Тъканните, каучуковите, пластмасовите и металните транспортни ленти са най-често срещани.

Транспортните ленти за хлебната промишленост могат да работят с ниско и високо напрежение и да бъдат с позитивни или тласкащи задвижвания. 

Правилната транспортна лента е от решаващо значение за производството на висококачествен хляб и вкусни сладкарски изделия.

Тъй като вкусът на потребителите за печен хляб се е променил значително, обикновено се ползват разнообразни хлебни транспортни ленти, които могат да се справят с производствения процес при по-голямо разнообразие от хлябове. Консумацията на бял хляб се заменя с пълнозърнест, многозърнест и различни специализирани хлябове; Потребителите искат повече разнообразие на вкуса и текстурата и здравословния състав.

Фактор 1: Гъвкавост на транспортните ленти за хлебната промишленост
Това е ключов фактор при избора на подходяща транспортна лента за производство на хляб и сладкарски изделия. Способността на транспортните ленти да се огъват под ръба на ножа е основен фактор при избора на правилната транспортна лента.

Фактор 2: Захранване, освобождаване и скорост на подаване на транспортните ленти в хлебната промишленост
Хващането и освобождаването на продукта в подходящо време влияе на изходния обем продукция / скоростта на подаване на транспортната лента за производство на хляб и изборът на подходяща материя и състав за всяка операция позволява продуктът да бъде освободен  от транспортната лента правилно и без счупвания или залепвания.

Фактор 3: Съвместимост на транспортната лента със съставките и околната среда
Консистенция на тестото, влага, топлина - това са фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на подходяща транспортна лента за хляб. Ние разполагаме с транспортни ленти с различни конструкции и тъканни вложки, предназначени да издържат на околната среда и да произвеждат качествени хлябове.


Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB C - за храни Транспортните ленти Uni M-QNB C за хляб, се използват широко и не само в производството на хлебни изделия. Този тип транспортна лента е подходяща за хлебната, сладкарската и пекарната индустрии в етапа на обработка на тестото. Някои от основните предизвикателства, които та..

0.00лв

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента UNI M-QNB NS - за храни

Модулна транспортна лента - за храни Uni M-QNB NS Ние предлагаме нашия богат опит по отношение на транспортните ленти за производство на хляб, месни изделия, рибна промишленост и др. За вашите нужди при работа с тесто имаме специализирани решения в полагането, разделяне и разслояването му. Смесването на брашното и водата и полагане..

0.00лв

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm TPU Термополиуретановите транспортни ленти NA-786 - 1,30 мм са подходящи за машини за нарязване, преработка на морски дарове, млечна промишленост, плодове и зеленчуци, хляб, бисквити и бисквити: ротационни фрези, изработка на шоколадови барове, фармацевтична промишленост, производств..

0.00лв

Полиуретанова транспортна лента - SBRO572080  Ropanol EM 8/2 0+00 light blue AS FG - за тесто - 1.5 mm

Полиуретанова транспортна лента - SBRO572080 Ropanol EM 8/2 0+00 light blue AS FG - за тесто - 1.5 mm

Полиуретанова транспортна лента - SBRO572080  Ropanol EM 8/2 0+00 light blue AS FG - за тесто – 1.5 mm PU Транспортната лента от тип SBRO572080 Ropanol EM 8/2 0 + 00 светло синя AS FG -  е специално предназначена за обработка на тесто в хлебната промишленост. Стандартите за хигиена и безопасност на храните постоянно се повишав..

0.00лв

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)