Млекопреработване

Производството и преработката на мляко и млечни продукти като сирене или масло се извършва при много сложни производствени условия и изисква употребата на специфични транспортни ленти за млечната промишленост.

В миналото са ползвани метални метални транспортни ленти от неръждаема стомана, но те се деформират под тежестта на най-тежките сирена и създават проблеми с поддръжката. Освен това имаше проблеми, свързани с крайното качество на продукта, тъй като триенето на металните транспортни ленти върху плъзгащата се повърхност, формира черна паста, поради наличието на животински мазнини, оцветявайки млечните продукти и причинявайки тяхното отхвърляне от контрола на качеството.

Специалните ни съвременни транспортни ленти за млечната промишленост са доказали в много инсталации, че нищо подобно не може да се случи при ползването на нашите пластмасови модулни транспортни ленти. Те се монтират в солни вани, преси за сирене, плъзгащи конвейери и във всеки един конвейер, необходим в производствената линия, постигайки ненадминати резултати.

Във всички процеси в млечната промишленост - от коагулиране на млякото до порциониране, пълнене и пакетиране на готовите млечни продукти, можем да отбележим с гаранция, че когато имате нужда от хигиена и надеждно производство, можете да ползвате спокойно нашите конвейерни ленти за млечни продукти - резултатите винаги ще са отлични.

Някои от транспортни ленти за млекопреработвателната промишленост, които предлагаме, са: специални конвейерни ленти в съответствие с HACCP с много добри характеристики на освобождаване и висока устойчивост на хидролиза, разрезни транспортни ленти, които се почистват лесно, специални транспортни ленти за млечна коагулация, транспортни ленти без остри ръбове, които да разкъсват и хомогенни  транспортни ленти, без прекъсване.

Ние можем да предложим подходящите транспортни ленти за всички сегменти на млекопреработвателната индустрия – от такива за малки мандри, до транспортни ленти за големи заводи за млечни продукти - включително за масло, сирене, сладолед, мляко, кисело мляко и сметана.


PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_OL - за мазни храни - 2,8 mm Този тип транспортна лента от PVC се използва за мазни храни в млекопреработването, месообработката, добива на масла и др. отрасли. ALPHA 20AA_OL транспортната лента е изработена от 2 пласта с обща дебелина около 2,8 mm, има твърдо покритие с висока устойчивост на животински мазн..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 30AA - за тежко натоварване - 4,2 mm Транспортните ленти за храни за тежко натоварване от тип ALPHA 30AA трябва да работят в трудни условия, понякога в продължение на няколко смени без прекъсване. Вашият избор на материал за транспортната лента за хранителни продукти влияе силно върху живота на оборудван..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 5AA е изработена от 1 пласт, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 5AA е подходяща за хранителни продукти (разполага с FDA одобрение) и е в съответствие с наредба EC 10/2011. ПВЦ тр..

0.00лв

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm TPU Термополиуретановите транспортни ленти NA-786 - 1,30 мм са подходящи за машини за нарязване, преработка на морски дарове, млечна промишленост, плодове и зеленчуци, хляб, бисквити и бисквити: ротационни фрези, изработка на шоколадови барове, фармацевтична промишленост, производств..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 10AA  е изработена от 2 пласта, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 10AA е подходяща за хранителни продукти (FDA регулиране) и съгласно наредба EC 10/2011. ПВЦ транспортната лент..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 15AA  е изработена от 2 пласта. Общата дебелина на безопасната за транспортиране на храна PVC лента е около 2,5 мм. Тази лента е с покритие, което е с висока устойчивост към животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспо..

0.00лв

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)