Антибактериални

Фокусирайки се върху хигиената в хранително-вкусовата промишленост, ние предлагаме широка гама антибактериални транспортни ленти, запазвайки добре познатите свойства на стандартните ленти за хранителни продукти.

Нашият асортимент от антибактериални транспортни ленти притежават антимикробен диапазон на действие на базата на материали спиращи миграцията на бактериите - технология на базата на сребърни йони. Транспортната лента от този тип е безопасна при директен контакт с храна и е ефективна срещу широк спектър от микроорганизми.

Немигриращата технология на базата на сребърни йони означава, че антимикробните покрития са безопасни, отговарят на най-високите стандартни изисквания за хранителни продукти и не е налице миграция на бактерии.

Всички миграционни тестове са в съответствие с изискванията на FDA. Антимикробните транспортни ленти са подходящи за контакт с водни, кисели и мазни храни в съответствие с изискванията на директивата EC 1935/2004.

Антибактериалното действие на сребърните йони по транспортната лента, снабдена със затворени краища подпомага поддържането на чистотата й и намаляване на натрупването на бактерии по повърхността на транспортната лента.

Моля, имайте предвид, че въпреки сериозното ограничаване на бактериалното разпространение благодарение на антибактериалната транспортна лента, поддържането и извършването на процедурите по почистване все още са от съществено значение и самите ленти трябва да бъдат почиствани и дезинфекцирани редовно.

Антимикробните конвейерни ленти могат да ви помогнат за:

  • Намаляване / понижаване на бактериалния растеж върху транспортната лента
  • Прилагане на HACCP програми
  • Подобряване на хигиената
  • Забавяне растежа на бактериите

Няма продукти в тази категория.