Хранителна промишленост

Транспортни ленти за хранителната промишленост

Подобряване на хигиената и безопасността при преработката на храни, както и намаляване на разходите за поддръжка и почистване. Това са част целите, които си поставят повечето предприятия от хранително-вкусовата промишленост, когато търсят транспортни ленти, подходящи за храни.

Ние доставяме широка гама от транспортни ленти за всякакви типове храни. В допълнение към транспортните ленти за хранителни продукти, пластмасови модулни транспортни ленти и еластични ремъци, ние предлагаме и допълнителни опции като профили по повърхността на транспортните ленти или странични стени, различни индивидуални решения и обслужване на място.

Нашите иновативни разработки преследват различни цели. Пример за това са нашите транспортни ленти за храни, в съответствие с HACCP, които помагат за отстраняване потенциалните пропуски в безопасността при производството на храни.

За да подкрепим Вашата HACCP концепция, ние можем да предложим транспортни ленти за храни с превъзходна устойчивост на хидролиза, добри антизалепващи характеристики, разнообразна гама цветове, включително силно контрастни цветове.

Нашите транспортни ленти за хранително-вкусовата промишленост са съобразени изцяло със строгите правила, отнасящи се до безопасността за човешкото здраве при транспортиране на неопаковани храни, както и на материалите от които са изградени самите транспортни ленти (съгласно изискванията на EU, FDA).

Ние предлагаме транспортни ленти за индустрии като обработка на тесто, хлебна промишленост, сладкарски изделия, транспортни ленти за месната промишленост, птицекланици, преработка на морски дарове, млечна промишленост, транспортни ленти за селското стопанство, за плодове, зеленчуци и много други.


Няма продукти в тази категория.